Monday, July 13, 2009

׺°”˜`”°º× WelcOmE BaCk ׺°”˜`”°º×

Salam buat teman teman,

Aku dah kembali bersama teman teman dalam meneruskan perjuangan berblog..sorilah sbb lame aku senyap jer....almaklumlah as informed kan?? Aku baru saje selesai event MIFB 09 ari sabtu tu..Dan...hari hari aku masih lagi keletihan.. Tak cukup tido wey..Tetambah plak kaki sakit giler..Aku raser ade aku jalan sekitar 25 kilometer sehari..Dari secretariat ke Hall 1 & 2...Letih letih..Kalo boleh aku cabot kaki aku, dan gantikan dengan kaki bangku pon bagus jugak..Haha..

Gambar?? owh aku belum sempat upload lagi.. Masih berada pada KL Tan [ offical cameraman ]. Nanti dah dapat insyaAllah akan aku upload gamba tesebut..Gambar gambar yang lama time aku pegi bercuti pon belum sempat aku upload..Kesibukan la katekan...Rumah aku?? Ya Tuhan..Dah macam di landa ribut taufan..baju tak berlipat sebeban...Nak harap hasben?? Oh no!! Aku buat kenduri doa selamat kalo hasben aku tolong lipat kain yang sebeban tu..

Lantai rumah dah brape lame yeh aku tak sapu ngn mop?? Ade dekat 3 minggu kot.. Kalo tidak seminggu sekali WAJIB sapu + mop.. Dah 4 - 5 hari aku tido 4 jam je.. Semalam?? Badan letih jadi nak tido lena pon tak mampu lagi.. Kaki ni nak kene pegi jumpe tukang urut..bengkak kaki..Mau tidak.. Pakai heels 2 inches.. Even 2 inches pon, tapi kalo dah berjalan sehari 25 kilometer, mau gak nak patah rase. Kalo korang yang laen penah rase sure tau camane sakit die kan?? Sebbek time balik jer rumah hasben dah siap air panas untuk mandi and also rendam kaki. Ade la rase cam SPA sket. Pastuh dilegakan pulak dengan urutan beliau. Boleh la walau tak expert pon.

So?? Harini?? As usual, dah masuk opis balik and ade la keje keje yang biasa aku buat and perlu di sambung. Internet opis sangat slow membuatkan aku sedikit tidak bersemangat untuk berkerja. Tapi Yolanda arini takde bising bising pon. Jadi boleh la rileks sket..

Okay all..thats all for this moment..Will update you guys soon...

P/S Rindu nak p merogol rumah kak nita, cik fen, cik daya, LOL, shiela, kak ain, eddie dan teman teman lain...Tunggu!!! Nanti aku sampai :P

Mya_Hanny

14 comments:

besi said...

selamat berblog kembali

UnGu VioLet said...

slm kenal.. slm ziarah dr teratak ungu violet.. ade mase, singgahla ke rumah mar yer.. anyway, really nice site!! congratss..

sis_nita said...

ish3x..
lamanyerr ilangg..
series.
akak merinduimu..

welkam bek dik..

eddie dewanaga said...

rindu nak merogol rumah kawan2..???


hahaha... welcome to Bumi Sang Naga, enter at your own risk.

nurdaniella said...

salam mya.. huhu.. mesti penat giler, kann.. harap2 mya dapat rehatkan diri.. pastu baru la kemas apa yang patut..

SkiD said...

Nak merogol???...adusss...Tak pe le..jemput kerumah aku...ada durian!!! hehehe...

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

besi,
Thanks very the much

Ungu violet,
thanks for dropping by...mari kite change link :)

kak nita... >:D<
lame ke kak?? bz la kak...ni baru ringan sket dada...dah abes MIFB...next will be GBA plak tp lmbat lg lah..ujung taun..

Eddie,
muahahahah...tunggu la bro...mya p rogol rumah lu :P

nurdaniella,
thanks sis..sudah selesai event neh ringan sket..leh apdet blog..

skid,
doyan?? ohhh no!!! mya tak makan doyan yg belum di masak =))

deaf_angel said...

welcome bek

Cik_daya said...

SELAMAT kembali akak.. wah2.. nak merogol ekh, ngeri jek perkataan tu.. hahahaha...
aper pun semoga segala sakit2 akak cepat sembuh yer..

* rindu blog akak

Beauty Touch said...

hye cyg!!!update2 i tungu u rogol blog i
wakkakakkaa
dah la bm gagal kan kan kan..hehehhe

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Deaf Angel,
Thanks Bro

Cik Daya,
I missed u guys too...ok ok nanti apdet..tenet slow la..nak apdet pon tarak mud..dem~!!

Cik Fen,
Helu Babe!! haih nak rogol kene ade apdet baru ;;) takmo rogol cite lame :P sile apdet yeh :P ahahahah gagal BM...wey p masuk skolah balik ;;)

LotsOfLove-Pearls said...

Hye there..
waaaaaaaah, u citer kepenantan u teras aplak penatnya.
Hehe..

P/S tu yang penting. Haha.. takut jer perkataan 'merogol' tue.
Ngeee..
u take gud rest ok..
mish ya!

Beauty Touch said...

babe i dah update..tapi kat blog u ttp kua cite engagement ring i tu
haih..panas hati je
hahahhahaha..slmt merogol..i dah ambek aper july..hahhahaha

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Salam LOL,
Haah Penat la sayang...baru abes event kan?? tapi ni dah oke dah..kalo laju je posting entri tuh maknenye dah oke lah tuh except for Fb la kan...ehehehe...

Missed u too babe!!

Cik Fen,
Blog kamu tu gile..cam tuan die gak..arituh smpai hang Lappy ai cik fen oi...muakakakaka...tapi takpe..blog mu tetap di hatiku... :P merogol tetap kene buat.. :P

P/S: sal sume takot dgn perkataan merogol :-?