Tuesday, March 15, 2011

Tolong - Tolong

Salam teman-teman,

Nak mintak tolong jawabkan soalan ni.. Harap sudilah korang menjawab yeh.. Memerlukan bantuan ni..

Korang ingat dengan Kikky Lolalola kan? Erm...kat tempat die kene ehem2 tu kan, kat bekas jaitan tu kan.. macam ade keras la.. erm..is that normal?? atau.. hmm...risau pulak tetibe... belek2 baru trase yang kat area tu keras macam ade ketulan.. korang tlg la aku yeh..

Regards,
Mya @ Ammy

Monday, March 14, 2011

«º!¦[] Hitam dan Anak- Anak []¦!º»

Salam teman- teman,

Happy TUESDAY!!

Urghh..kepenatan kerana kesibukan kerja yang berlambak di opis sampai tak sempat aku nak apdet cerita beberapa hari lepas. Cuti Sabtu Ahad penuh dengan aktiviti sampai nak basuh baju pon tak sempat.. Mujur ada baju yang aku boleh pakai nak pegi opis arini. Cerita tiada yang menarik cume nak apdet sket je pasal budak- budak kat rumah mak aku. Aku belum sempat ambik gambar Kikky Lolalola yang baru lepas dikembirikan. InsyaAllah, jika masa mengizinkan aku ambik gambar beliau.. As for now, anak- anak kat rumah mak je yang ade. ^_^


Presenting...


Citan Yang Kacak bergaya. Ekor beliau bengkok sikit tak tau ape kene. Kene pijak la kot. Haha!

Anak- Anak Hitam (Batch x tau keberapa sebab Hitam rajin beranak. Ntah- ntah hasil sumbang mahram beliau dengan anak- anak beliau yang lagi besar saiz dari beliau.

Anak- anak Hitam yang kali ni ada 5 orang semuanya. And semua
[ A.L.I.V.E ]!! Alhamdulillah. Time aku ambik ni yang sorang tu (noname) ade kat bahu aku. Jadi tak leh nak ambik gambar beliau. ^_^ Lagi murah lah rezeki mak kat rumah tu sebab tiap kali bagi makan tentu mereka mendoakan mak :)

Just now you see it now you dont. Teneng!! Tetibe tinggal 3 je kan? Cube teka mana lagi satu??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ni hah!! Memanjat jaring! Kemain Hyper. Aku ingat nak bagi name beliau Hyper la..Ape korang rasa? Okey tak nama tu?

Yang adik- bradik lain ni tengokkan aje yg satu je memanjat.. Nak panjat gak tapi takut- takut berani jer kan.. Hahah..Jadi, korang duduk je lah kat bawah tu yeh :P

" ish ish! Cemane nak turun ni?? Tolong- tolong adik- adik selamatkan saye. Ami, takkan tengok dan sebok ambik gamba je? Tolong la turunkan saye ni. Reti panjat je tapi saye tak reti turun ni. Cemane ni? "
Haha, padan muka! Tulah, sape suruh memanjat tetinggi gitu. Kan dah tak tau nak turun. Ni baru panjat jaring- jaring ni. Belum la Ami letak kamu atas pokok. Mau sehari semalam kamu duduk atas tu kan. ^_^

Oh ya, sedikit pasal Hitam. Beliau bergaduh and tak tau dengan sapa beliau bergaduh. Mungkin dengan kucen datang kat rumah mak tu. Tengok luka tu. Aku dah sapukan dengan gel gamat. Memang gel tu aku simpan dalam beg in case aku terluka ke ape ke kan? Tapi elok jugak, at least bile ade kes emergency macam ni, boleh aku tepekkan kat luka mereka.
Biaselah Hitam ni rasernye kucen yang
paling hot kat kampung tu kot. Asal datang je si jantan nak ehem- ehem. Sudahnye, Hitam ditinggalkan menjadi ibu tunggal ^_^. Agak- agak kalau Hitam die breed dengan Persian, ape lah rupe anak beliau kan? Tentu comel ^_^

Yang ni name beliau Comel sebab beliau sangat comel. Hidung mancung, mata cantik, bulu sangat mulus dan bersih. Beliau same macam Berry yang suka groom bulu sendiri. Time aku belek- belek ade lah jumpe 5-6 ekor je kengkutu. Ingat nak semburkan Frontline tapi, mereka ni kan kucen kampung. Berjalan kesana kemari, rumah jiran- jiran, rumah nenek atuk. Mujur jiran- jiran tau kucen ni ade tuannye. :) Terima Kasih ye makcik dan pakcik sebab selalu hantarkan mereka pulang petang- petang ^_^. Siap dah kenyang dapat ikan rebus. Bertuah la korang ni. Cube teka mane si Comel ni duduk kat gamba atas ni?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ahah! I gotcha! Tengok...kan dalam tudung saji tu? Mak punya tudung saji ni memang dah ade cop nama Comel sebab beliau je yang rajin tido dan istirehat dalam tudung saji ni. Kalau letak bakul untuk beliau, dan sebelahnya ade tudung saji, beliau lebih suka masuk dalam tudung saji. Ape lah rasernye kan? Agak- agak kalau Ami masuk dalam tu, jadi ape ye Comel? Hahaha..
Okay la teman- teman, nanti aku update lagi yeh. Aku ade nak tepek gamba lagi tapi sekejap lagi la. Bagi aku sambung kerja sekejap, nanti time lunch aku tambah lagi ^_^

Till the next updates,
Have a pleasant day ahead guys!

Assalamualaikum

Regards,
Mya @ Ammy

Friday, March 11, 2011

«º!¦[] Gt Hans []¦!º»

Salam Teman- Teman,

Uih...gembira ni rasernye... kembang kempes lubang hidong ni ha...sure korang nak tau nape kan?? Ekekekek..
Ni ha Cik [ G T H a n s ] kite ni ha.. eksaited sangat gamaknye sampai polo kite 2 kali..ekekeke..takpe2.. i loikke!! Aku kemaen gelak sensorang lagi bile tengok list.. Eh eh! beliau polo 2 times.. takpe cikgu..takyah remove! I really do appreciate that.. kire mcm appreciation award la kan :P

Keep on blogging tau! Especially pasal..

[ E.n.c.i.k A.z.a.m ]

Yang sangat comel dan gedik itu ^_^



Till the next updates,
have a wonderful weekends to all the meows lover and to all the
[ B.U.L.U.S ]
in the world!!



Regards,
Mya @ Ammy
p/s: Tatak, kite cilok gamba Azam tau! tq :)

«º!¦[] Encik Oren dan Rakan Rakan []¦!º»

Salam Teman- Teman,

Happy FRIDAY!!

Erm....tak tau nak cerita ape la hari ni..aku rase macam tak pernah lagi aku tepekkan gamba [ O.R.E.N ] kan? yang aku ade ni satu je gambonye..yang lain2 dlm thumbdrive yang berada di rumah..biaselah simpan kat dalam PC opis ni kang jadik issue pulak..jadilah macam kawan- kawan aku yang di BLOCKED Blogger, FB and yang seangkatan.. Korang layan jelah gamba- gamba anak-anak aku yang aku ade skang ni.. Nanti balik ambik thumbdrive and akan aku apdet lagi pasal mereka..
So, kat bawah ni aku tepekkan gamba
[O.R.E.N , B.E.T.T.Y dan B.B ]

( nyet2, Bulu, Garfield ). Kemaen banyak name si BB ni.. tapi kalau panggil beliau dengan salah satu dari nama- nama tu, beliau tetap akan Meoww..


Ni Betty..Beliau berumor 8 bulan pada taun 2011 ni :) Betty ni aku ambik dari seorang kakak yang tak mau jage beliau. Katenye " Betty jahatla ".. Ish Betty tak jahat. Ko tu yang jahat! Mase memule aku ambik Betty ni, badan beliau penuh fungus. Memang la tak nampak sebab Betty ni bulu panjang and lebat plus marble plak kan..so marble- marble kat kulit badan beliau pun dah sama dengan marble bulu beliau. Aku bawak Betty pegi vet. Shaved sampai botak tinggal tang muka je ade bulu. Memang kritikal la fungus beliau. Tak tau mane mai fungus tu. Tak dimandikan kot. Tapi yang heran takde fleas and ticks. Maybe sebab Betty indoor kot kan? Tak kisah la.. Yang penting Betty aku sudah SIHAT bagai johan and Betty tak jahat pon macam yang kakak tu kate.. Eee, tipu! Kalau dah tak mau tu, cakap je lah.. Ramai je yang nak ambik Betty ni sebab Betty gojes ^_^

Betty pas makan, so tegah bersihkan muka and tangan beliau yang berselepet wet food. Betty gelojoh time makan. Berebut- rebut dengan abang beliau, BB. Pas makan haruslah membongkang.

Ahah! Ni satu lagi budak bertuah! Lepas makan je membongkang especially kalau di bukak ekon tu kan.. Lagi la.. Boleh membongkang dari pagi sampai ke petang tak kisah di bagi makan ke tidak. Kalau bukak kipas je kompom beliau larik masuk dalam toilet. Lantai toilet kan sejuk. :)) Gebu kan? Bulu BB lebih kurang Betty judak.. Orange and marble :) tengok post lepas- lepas. Rasenye ade aku tempekkan story pasal BB ni :)

Betty bersama abang beliau BB yang baru lepas maen kejar- kejar. Time ni la aku terserempak dengan Betty yang berada di atas almari. Abis jatuh berterabur segala display atas almari tu. Ish Ish..mmg nakal tapi Ami tetap sayang kamu semua!

Senior of all the Meows in my house! ( sile abaikan tears stain kat muke beliau, baru je cuci dah somot balik ). BB ni antara kucen aku yang paling tua. Aku bela beliau ni dari beliau kecik lagi. Aku beli kat pet shop. Kesian aku tengok beliau. Kecik- kecik lagi dah kene jual kat pet shop. Sekarang, BB dah berumor 4 tahun :) Dan beliau jugak semakin membesar dan gemok! Urghh..kali terakhir aku weight BB was almost 5kg. Berat kan? Tak kisahlah Ami punye poket koyak rabak yang penting korang semua gumbira, cukup makan dan cukup pasir. ( Ekekek )

Betty sedang beristirehat bersama Mami no 2 beliau.which is anak buah aku. Kadang- kadang bile aku takde kat rumah nak pegi jauh- jauh ke outstation ke, aku bagi niece aku jaga mereka. Niece aku ni pon pencenta kucen yang tegar jugak ^_^. See Betty sangat manja kan? gedik gitu :P Mane ade jahat macam yang kakak tu kate.. Eeee.. tipu lagik!

Presenting!! ni la OREN yang aku cakap gemok gedempol tu. Aku ade satu je gamba OREN dalam Hp aku. Nanti aku upload gamba beliau lagi ye kawan- kawan. Menurut kata Vet, OREN overweight. Kene diet.. tapi aku tak sampai hati nak bg OREN aku ni diet sebab beliau suke makan. Manja pulak tu. Kalau beliau lapar, beliau pegi kat mangkuk beliau and if aku ade kat situ die pandang aku and meowww... buat muke kesian. Aku pulak ape lagi? Satu pot beras aku bubuh dalam mangkuk and beliau makan dengan lajunye. Lepas makan kalau carik beliau kan? Korang tau mane beliau? Haha..beliau akan berada di atas katil. Habit OREN is, beliau suke tido kat atas kepala orang. Nanti tangan beliau tu diletakkan atas muke kite. Adakalanya, perot beliau yang boyot tu beliau himpitkan atas dahi kite. Bertuah punya budak!

Nak cerita pasal OREN ni panjang ekceli. Nanti aku buat post pasal OREN je ye kawan- kawan :)

Betty!! You are on camera darling!! Betty Lalola ^_^

Till the next updates, have a pleasant day ahead guys!

Happy weekending!!

Assalamualaikum ^_^

Regards,

Mya @ Ammy

Thursday, March 10, 2011

«º!¦[] Blogwalking []¦!º»

Salam teman- teman,

Happy Thursday!

Erm nak apdet sket je pasal recent activity.. Aku rajin jalan- jalan ke rumah- rumah pencenta kucen same seperti aku.. the followings are the recent one yg aku jalan je sane trus jatoh chenta dengan anak- anak mereka!! They are just

[ S.O A.D.O.R.A.B.L.E. !!! ]

- Encik Thalhah ( kat sini la jumpe banyak gile pencenta kucen )
- Gt Hans ( ramai gile adik beliau )
- Afiqah ( she is only 10 )
- Leena Cute ( Sunyi )

Kalau korang semua pencenta kucen tegar gak, boleh la korang semua ikot blog dorang ni.. Hari- hari boleh tengok kucen- kucen mereka.

Till the next updates,
Have a pleasant day ahead guys!

Regards,
Mya @ Ammy

Wednesday, March 9, 2011

Pokok kucing = Cat Tree

Salam Teman-teman,

Cube korang tengok Pokok Kucing ni.Pokok kucing = Cat Tree (Yeahh! our DIY cat tree is done!) | Welcome to all cat lovers!.Cantik kan?? sesape yang mencintai kucen mesti nak satu ni... same macam aku.. Tapi nak ke encik hasben buatkan?? huhu :(

Mintak kat akak ni http://dearcats.blogspot.com punye hasben tlg buat kan blh tak agak2??

Kite belike kan?? Confirm anak- anak gumbira and tidak lagi memanjat atas almari :)

Regards,
Mya @ Ammy


«º!¦[] Kikky Lolalola []¦!º»

Salam teman-teman,

Salam Rabu buat semua. Semoga hari kalian ceria!

Aku nak apdet pasal Kikky Lolalola yang baru saje di circumcised semalam. Bukan aku yang bawak tapi Alang aku yang bawakkan Kikky pegi klinik. Katenye DBKL punye Vet. tak tau la ok ke tidak ruper Kikky baru lepas kene operate tu. Belom ade mase nak pegi ziarah Kikky.. Hopefully she will be just fine. Alang kate Kikky dah gatal, tertonggeng- tonggeng. Especially bile abang- abang beliau [ Oren & Shymbay ] ade dekat beliau. Kecik- kecik dah gatal. Kikky baru je cecah 6 bulan tapi badan dah macam 8-10 bulan punye kucen. Tak kisah la asal sihat kan?

Aku nak aplod gamba tapi aku takde gamba Kikky, nanti bile aku ade gamba Kikky, aku tepek la kat sini yeh :) Semoga Kikky cepat sembuh! Rindu pulak kat mereka ^_^

Mak call dari kampung. Katenye, Hitam beranak lagi! Whoa.. Hitam sangat subur! Dah berapa kali dah Hitam beranak dalam taun 2010-2011. Anak beliau yang taun lepas pon dah besar- besar. Dah pandai panjat tingkap masuk dalam rumah. So, akibatnye memang tak dapatlah mak letakkan ikan yang dah masak tu macam tu je. Yang bestnye Hitam and the gang ni tak makan pulak ikan yang mentah. Mereka hanya makan ikan- ikan atau ayam- ayam yang dah dimasak. Kalau mak lemparkan perut ikan keluar, mereka pandang saje, lepas tu buat derk. Rezeki membazir. Haha.. Aku ade terbaca artikel kalau bagi mereka makan perut ikan atau hati ayam mentah nanti bulu mereka cantik. So, aku tak tau la sejauh mane kebenaran tu. Any idea wahai teman- teman?

Aku penah bawak balik Kibbles anak- anak aku ke kampung untuk di berikan pada Hitam dan anak- anak beliau. Mereka sangat sukakan Kibbles tapi mereka tak sukakan wet food. Ntah kenapa. Aku terlalu obses dengan kucen ni sampaikan makanan mereka pun, aku rasa. Aku ingatkan tak sedap sebab tu mereka tak mau makan. Tapi aku silap!! Sedap la! Kibbles atau wet food same saje rasanya. Sedap! Tapi hairan kenapa Hitam dan anak- anak tak mau makan wet food :) Mentah agaknye. Nak kene masak lemak cili api dengan cekur agaknye baru mereka makan. ^_^

Till the next updates..

Assalamualaikum

Have a pleasant day ahead guys!

Regards,
Mya @ Ammy

Tuesday, March 8, 2011

º!¦[] Presenting BERRY []¦!º

Salam Teman- Teman,
Semoga kalian ceria hari ni ^_^

Aku nak kenalkan ni..budak baru dalam life aku ni..
PRESENTING!!!

Berry Lalola Yang Gojes

Ahah! Ni la die [ B.E.R.R.Y ]. Die ni species BB gak. Flet face. Aku pung tak tau nape aku sangat suka flet face. Ala..bukan flet face je..sume kucen pon aku suke. Flet ke tak flet ke blakang cerita tapi kalau hati dah jatuh cinta, aku rembat je. [ B.E.R.R.Y ] ni aku miliki dari salah seorang kawan kepada kak Nurul. [ Supplier Kibbles ] Die cakap kucen die dah banyak sangat so die nak let go
[ B.E.R.R.Y ]. Nasib [ B.E.R.R.Y ] dapat tuan macam aku. Lagi beberapa bulan kompom [ B.E.R.R.Y ] gemok dan gendut sama seperti BB ^_^ and itu yang aku suka! Hati mereka senang, hati aku lagi senang!!


[ B.E.R.R.Y ] yang sedang beristirehat di bawah katil bilik beliau.. Elok- elok aku letak cadar dalam kat atas katil beliau pun, beliau masih beristirehat di bawah katil ^_^
( sile abaikan kotak felton tu ye )


[ B.E.R.R.Y ] di bawak berjalan-jalan balik daripada kene vaksin. Biaselah [ B.E.R.R.Y ] kan baru lepas operation last month :) sian beliau.. Harap- harap beliau tak kene lagi sakit tu ^_^ Amin..


Look [ B.E.R.R.Y ] !!Look at the camera. You are on the camera darling ^_^ [ B.E.R.R.Y ] sedang sleepy and Ami suruh die bangun sebab nak bawak turun dari kereta. And still dukung je beliau, terus melepet kat atas bahu and beliau taknak turun pulak dari berdukung tu. Aku pulak nak pegi toilet pon kene tahan la sampai rumah ^_^


[ B.E.R.R.Y ] was staring at the rest of her friends and family members. Beliau adelah sangat manja :P



Tengok muke [ B.E.R.R.Y ] yang grumpy sebab di ganggu ketika sedang tido.
[ B.E.R.R.Y ] : Ami ni takde keje lain ke asek ambik gamba aku je. Aku mau tido Ami and please do not disturb me! Huh!


Look!! Cube korang teka kat mane lokasi ni?
[ B.E.R.R.Y ] : Urgh!! Ami ni dalam kete pon nak ambik jugak ke? Aku dah larik masuk duduk bawah ceruk kerusi ni pun, die boleh lagi ambik gamba aku..Ami, saye mau tido okey..Sile DND ^_^
Ahah! Beliau berada di bawah kerusi passenger.. haha..Aku ambik gamba die pon main aci redah je sebab tak nampak, dah malam ^_^



[ B.E.R.R.Y ] yang sedang tido sebelum di ganggu oleh aku. Aman je tido beliau kan? Isnt she adorable?? Beliau tak meragam kalau naek kereta. Tak macam BB, yang rajin meragam especially siang la. Kalau bawak BB travelling malam, BB takde problem. Mungkin siang tu panas kan. And that is why BB tak suke, even air cond dah di pasang ^_^ Korang tau ape jadi kalau bawak BB jalan siang? Abis mulut beliau basah. Beliau main saliva beliau ^_^ hehee, macam- macam kerenah anak- anak aku.


Sedapnye tido.. Yang bende pink belakang tu is [ B.E.R.R.Y ] nye litter. In case bawak die jalan- jalan tetibe nak poo-poo ke kan ^_^ Untuk keselamatan pemandu la. Kang kene macam BB tetibe takleh tahan pegi berak dalam kete atas lapik kaki, kang aku gelak sorang- sorang tepi jalan lagi. Sah- sah orang kata aku gile, walhal aku gelakkan BB yang membesey dalam kete siap kentot bagai :) Anak - Anak..Korang ni macam-macam la bikin Ami sangat gembira ^_^


Beliau sedang beristirehat sambil membersihkan muka selepas santap ^_^ dapat pulak aku snap time lidah beliau dok terjelir- jelir ni kan :P itu pon sbb handphone ade kat tangan and aku pulak duduk sebelah beliau aje. Korang nampak tak lokasi di mana [ B.E.R.R.Y ] ni dok rehat? Haha! Atas katil! Bukan katil beliau tapi katil tuan rumah. Nasib baik pakcik sorang tu sporting habis walaupon bantal busuk beliau kene air lior si [ B.E.R.R.Y ] ni.


[ B.E.R.R.Y ] ni suke tido dalam keadaan begumpal. Korang dapat bayangkan tak begumpal macam mana? Beliau begumpal macam tenggiling tu. Memang la kadang- kadang tak tau mane kepala mane badan and mane ekor beliau sebab dah serupa sebijik bantal berbulu :P


Tengok tu. [ B.E.R.R.Y ] sedang grooming bulu- bulu beliau. Satu lagi keistimewaan [ B.E.R.R.Y ] ni. Baliau suka sangat groom badan sendiri. Baik kepala, muka, ekor, badan, telinga. Satu badan beliau groom so, aku takde masalah sangat untuk membersihkan mata dan hidung beliau macam BB. Biaselah, species kemek ni kan tears selalu ade je. Letih pulak nak membeli tears remover tu kan. But luckily,
[ B.E.R.R.Y ] pandai bersihkan muka beliau sendiri. ^_^
( sile abaikan cadar katil yang dah tetanggal dek [ B.E.R.R.Y ] tu ye. )


Masih lagi dalam process membersihkan badan beliau ^_^ Jilat- jilat, tenyeh- tenyeh dan gosok- gosok. Puff! Tetibe keluar Geanie pulak kan? haha ^_^
Owh sudah habis gambar [ B.E.R.R.Y ]. Itulah anak bulu yang terbaru. Buat LETIH aku hilang, buat SEDIH aku gembira, buat MARAH aku ketawa ^_^ Korang faham ke? Cuma orang- orang yang ada kucen je akan faham ape yang aku cakapkan tu.

Till the next updates, assalamualaikum ^_^
Have a pleasant day ahead guys!

Regards,
Mya @ Ammy

«º!¦[] Blog Walking []¦!º»

Salam Teman- teman,

Semoga hari yang korang jalani hari ni ceria..Agak lame aku menyepikan diri dari updating the blog. Bukan aku lupa tapi masa tak mengizinkan aku untuk meng apdet. Kerja semakin betambah banyak sekarang ni, Chai [ M.a.r.k.e.t.i.n.g M.a.n.a.g.e.r ] merangkap colleague aku dah berenti kerja. Mungkin dia dapat offer lebih baik. So, segala tanggungjawab yang dia buat sebelum ni dah jatuh bertimpa kat atas bahu aku. Penat! Tapi aku redha dengan ujian Allah ni. Mane tau promoted lagi ke kan? [ H.A.R.A.P.A.N ] :)

Tiada yang menarik untuk aku ceritakan. Aku lebih gemar blog walking je sekarang ni. Kadang- kadang time lunch aku peruntukkan masa untuk blog walking. Recently, [ eh ye ke? ] dalam 2 ke 3 bulan lepas rasenye, aku terjumpa satu blog ni. Menceritakan tentang diri seorang makhluk Allah yang sangat besar pengorbanan beliau terhadap haiwan. Aku rasa pahala beliau ni sangat banyak yang dianugerahkan oleh Yang Esa. Beliau adalah seorang pencinta haiwan. [ tak kisahla ape pon ]. Aku telah jatuh cinta dengan cerita- cerita beliau tentang kerenah anak-anak beliau yang sangat ramai..Aku pun tak tau berapa ramai anak yang beliau ada. Aku yang hanya mempunyai 5 orang ni pun, rasanya sangat gembira. Apetah lagi beliau yang mempunyai beberapa orang. [ Maaf, aku lebih gemar menggunakan orang dari ekor ]. Aku rasa korang semua tentu tau apa yang aku maksudkan.. Kucing- kucing kesayangan aku. [ BB, Dora, Putih, Betty dan Berry ]..

Sebelum ni aku rasa tak pernah aku ceritakan pasal [ B.e.r.r.y ]. Oh ya!
[ B.e.r.r.y ] adelah kucing baru yang aku miliki. Berwarna Kelabu, bermata oren :) nantilah aku buatkan entri khas untuk [ B.e.r.r.y ]. As for the rest, mereka semua masih lagi menten. Especially BB aka Garfield. Beliau semakin gemuk dan berat. Aku senanq hati sama seperti beliau. Betty baru saje di injet minggu lepas. Betty semakin keding mungkin kerana terlalu hyper. Hari Jumaat lepas aku jumpe Betty atas almari. Hairan macam mana beliau boleh naik tinggi macam tu. Takpelah asal beliau senang dengan apa saja yang di lakukan ^_^.

As for Adora and Putih? Mereka pon sihat walafiat. Putih maseh lagi dengan habit beliau yang suka poo-poo bawah sinki, belakang pintu :) Takpe, aku bersihkan tapi harap- harap korang doakan aku yeh? ^_^

Oh ya, pasal blog seorang insan yang berhati mulia tu, korang blh la refer kat sini.

[ P.a.p.a M.e.o.w ]

If possible korang follow la sekali..insyaAllah korang akan terhibur bila membaca segala cerita- cerita beliau sama seperti aku :)

Till the next entry, have a pleasant day ahead guys!

Regards,
Mya @ Ammy

Monday, March 7, 2011

[[ Fucking Frustrated!! ]]

A bitch ruined my life and i am currently FUCKING FRUSTRATED!