Thursday, March 15, 2012

[[>> Sopan <<]]

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Teman- Teman...

Ni ade gambar baru Jojo and tak tau nama sape budak putih ni.. Layannn....



Till the next updates~

Mya Meow Amy

¤(`×[¤Angkara Siapa?¤]×´)¤

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Teman- Teman....

Harap- harap semua sihat- sihat saje.. Angkara siapa? Lets check it out!!














Macam2 ragam!!

Till the next updates~

Mya Meow Amy

Monday, March 12, 2012

«º!¦[] JoJo []¦!º»

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera Teman- Teman,

Hari Sabtu Ahad yang lepas, aku sempat pergi ke Shah Alam untuk feeding budak- budak kat area Stor 4, Glenmarie.. Sebelum tu singgah la kat depan office encik Ajeeb jumpe budak ni...Dah seminggu lebih aku bagi budak ni makan.. Ada aku call MDDB untuk ambik budak ni put for adoption drive but takde response pulak. Hmm..aku tak pasti berapa umur budak ni tapi yg aku tau dia masih kecik. Ala- ala budak tadika gitu. Very playful. Bobtail type. Aku bagi nama Jojo.

Memang menjadi routine every weekend aku akan pergi feeding kat area- area sana sebab food court stor 4 tu tak bukak during weekends. Kesian anak- anak kat sane.. Kelaparan..Harap- harap kalau aku tak ada nak bagi dorang makan, adalah insan lain (owner gerai- gerai makan atau abang- abang despatch Citylink, budak- budak Initial) yang akan bagi dorang makan..

Hari ni aku belum pegi lagi ke sana.Mungkin sekejap lagi on the way untuk hadiri funeral seorang relative aku. InsyaAllah..

Budak- budak bulu sekalian!! Tunggu Ami datang okeh! ^_^



Till the next update~

Have a pleasant day ahead all..

Mya Meow Amy

Friday, March 9, 2012

«º!¦[] Daun Pisang []¦!º»

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Teman- Teman,

Ape khabar semua? Harap- harap sihat hendaknye..Idea nak mengarang tak datang- datang..So aku tepek kan aje gambar nan sekeping ni untuk tatapan korang... Nanti ada masa boleh tepek lagi..


Ekceli tilam tu aku angkat sebab nak vacum and sembur ubat kat tempat tidur kanak- kanak ribena ni.
Ni [ O.Y.E.N ] Dah membesar bagai johan dah (sebab Ami bagi minum HoHoHorlicks hari- hari) :P
Lemak kat perut pun dah same macam lemak Ami beliau dah...hihih


Till the next updates

Mya Meow Amy