Friday, July 17, 2009


Salam Teman Teman,

Entri ni ekceli sesaje jerk..Eheheh!! Ekceli aku takde bende nak di postkan...So aku godeh godeh jumpe plak yang comel dan kiut ni punye katun...So buat teman teman especially yang perempuan, antara gadis gadis di atas, yang mana satu kah anda??

Kalo yang lelaki pulak di antara gadis gadis di atas yang mana akan menjadi pilihan ati?? Jawab jangan tak jawab oke?? How do i define myself?? Erm.. [ pk sat ].. I am
[ E.A.R.T.H F.R.I.E.N.D.L.Y ]

So teman teman sile tolong buat pilihan anda and post kan kenyataan tersebut yeh. Thank You!!


Mya_Hanny

8 comments:

nurdaniella said...

salam mya, huhu.. tak tau la nak pilih yang mana satu.. mungkin akak tak termasuk dalam golongan kat atas tu, kot.. hehe..

Beauty Touch said...

HAHAHHAHA
I NAK EARTH FREINDLY..COMEL.
MYA HOW R U??U CEK OUT TAK MY LATEST STORY???KENE SINGGAH NIE...I ADA PROB NGN BLOG I..EVEN I UPDATE...DIA TTP KUA TAJUK LAMA KAT LINK2 U ALL..HAIH.TAK PAHAM..HEHEH..I NAK SHARE MY HAPINES NGN U NI..TGK K!!MUAHHH!!HEHEHEH

sis_nita said...

akak..?
hmmmm..
hmmmm..
hmmmm..

sama cam mya laaa.. earth friendly..

waaaaa.. mya.. fen nak kawen dahh tuhh.. hihihi!

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Salam Kak Daniella,
Takderk ke?? hehehe..maybe akak seorang yang humble :P

Cik Fen,
Huh?? wat happen la babe?? I nak tau cite die..tapi kat ner nak carik?? Earth frenly same cam ai gak...yey!!

Kak Nita,
Earth Frenly ker?? tapikan camane pokok cili leh mati :P wek wek!!

Fen nak kawen :-O biler biler??

eddie dewanaga said...

gua suka Nerd!

gua suka girls yg boleh gua berbual tak kira ilmiah atau yg mengarut...

Beauty Touch said...

kat blog i la.ehehehhe..
mana ada nak kawen lagik
hehehhhe
sis nita miss u,nap feen tak leh komen blog sis
bro edie..i miss u jugak!!

sis_nita said...

hahahah!
ehhhh..
tu pokok cili abg joe yg jaga..

abg joe? suka nita.. hahah!

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Eddie,
Lu suke nerd ker?? sure ader sbb :P

Cik Fen,
Fen??? apekan yg yu merepek neh :))

Kak Nita,
Muahahahaha..haih tak penah panggil abg ker :P