Tuesday, July 28, 2009

[[.. Rindu Kak Nita ..]]

Salam teman teman,
Alahai...ekceli erm...erm....rindu la dgn [ K.A.K N.I.T.A ]...camane la keadaan die agaknye yeh..hmmm..die dah oke ke blom...alahai...mesti dei menom es lagi...erm...

Rindu cerita kak nita la....korang tak rindu beliau ker???mane [ K.A.K N.I.T.A ]ni...uwa..... :((
joe...[ K.A.K N.I.T.A ] mane??? :(( [ Sob sob sambil lap ingus leleh masok mulot ]

8 comments:

besi said...

maya...apasal ryndu sgt ...pegi kat blog dia...hilang la ryndu tue
heheheh

sis_nita said...
This comment has been removed by the author.
sis_nita said...

Mya,

sebenarnyerr kan..
akak ada masalah..
masalah yang sangat2 sukar akak tangani..

akak kan.. sangat sedih sekarang.. akak tak tau nak citer camnerr..

naperr sumerr orang tak paham akak.. naperr..? naperr..?

akak gerammmmm.. akak tau laa akak ni degil.. tapi tak yah laa sampai nak wat sesuka ati..

sampai atiiiiii..
sampai atiiiiii..
sampai atiiiiii..

sampai atiiiiii joe wat kat akak..

hwaaaaa..

akak sedihh sangat..

adake patot joe leh buang sumerrr air F&N oren, air 100+ akak kat dalam peti es tuhhh..?

hwaaaaa.. *pensan*

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Besi,
rindu sangat kat cite kak nita yang merapu ekceli... :) suke bace cite kak nita...

Anyway, my name is MYA..bukan MAYA la encik besi :P

Kak Nita,
go to the next entri pliss...muakakak =)) [ simpati dengan kak nita ]

Mama-Danish & Sarah said...

cam tak meriah jer kan kalau sis takde.... akak kan, kalau tak masuk blog dia, mesti terkenang2 wajah cute sis nita tu....

sis, aku suruh abg joe letak madu dlm peti ais ko nak??? bagus utk asma tau...

ko pantang ler sikit sis, kalau sakit bkn abg joe jer susah tau... kami pun susah jugakkkk.... takde org nak update blog ko tu nanti..sunyi hidup kitaorg kalau tak dpt baca lawak akak tu..

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Kak Ain,
betui tuh..kalo mya tak masok rumah beliau sehari...alahai..rase cam ade je kurang nye...sebab tu salu pesan dgn beliau suh jage diri jage kesihatan..sapolak nak apdet blog die kalo die tak sehat...uwaa...

Jangan kate es je kak ain..mya suh joe bagi peti es tuh kat mya :P heheh

afsal_8281 said...

aiseh
k. nita tak sihat lagi ke
kene byk rehat tu
skang ni da la cuaca tak nentu
dgn serangan virus babi lagi

kak...
moga ko cepat sembuh ye

psst mya...sorry ye tumpang wish kt blog ko

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Kak Sal,
takpe kak..mya suke...at least kite sesame doakan kak nita cepat sembuh kan??? :) moga beliau kembali beraksi :)