Thursday, February 26, 2009

Salam Kembali

Salam buat semua kenalan,

Blog aku kembali beraktiviti. Sorry la aku sangat bz recently, so nak apdet blog adelah sangat sukar. Program Pengiklanan Usahawan baru jer berakhir dan aku masih lagi kepenatan..haha..

Lets have fun with blogging..Ade cerite yg aku nak khabarkan..next blog please..

Friday, February 13, 2009

Kucing Kawan Encik PJ Selamba

Encik pJ..sile ingatkan kawan kawan anda yg suka sgt ambik gamba kucing..i do beleive in this but tak tau ah korang caye ke tak..jgn ambik gamba kucing..nanti kucing tu mati..it happens to me few times already..suprising not only kuching..sumer pets yg aku sayang sumer pom mati pas aku amek gamba dorang..kalo ko tengok frenster aku ade seekor hemmies yg telah meninggal dunia..selepas beberapa kali aku snap photo nya..then, tiba2 jadi sakit.bile bawak pegi vaterinar, katenye saluran pernafasan tersumbat with something.

Mungkin ajalnye and mungkin juge sbb lain..same jugak dgn Milo (kucing aku) mati juge selepas 2 bulan aku ambik gambarnye.. lalu aku membuat kajian terhadap bende ini..adekah betul atau tidak..aku beli lah seekor arnab dan seekor hemmies lagi. dan..aku lakukan yg sama..ambik gambar mereka. dan....sebulan pastuh.2-2 mati pada hari yang sama..aku sgt sedih..tapi tak sama sedihnya dgn kehilangan BobbOy (1st hemmies). Jadi kesimpulannye, mungkin betul org kate, jgn ambik gamba haiwan kesayangan kite. Sigh...

Tuesday, February 10, 2009

Kesibukan yg terlampau..

Salam buat semua,

Maaf ya tidak lagi ada masa untuk berblog..Sedang sibuk..akan berblog ketika free. Gerak Usahawan Nasional dan bla bla bla...17-23 kat MECD plak dah..ish ish..stress yg terlampau..