Monday, July 27, 2009

]]---Tag Lagi Teman Teman---[[

1. Anda jatuh cinta pada si dia kerana?
- Baik Hati + Beriman + Humble + Smart + Brilliant + Kelakar

2. Bila si dia menghantar mesej kepada anda, ayat pertama yg si dia ucapkan?
- Assalamualaikum
- Hye Beby!! Watper tu??
- Woi!!


3. Di hari jadi anda, anda sangat suke bile si dia?
- Bagi adiah ar..apelagi...takkan mase besday mintak penumbok plak..eheh..Tapi dah 2 taun die terlupe besday aku.. :(

4. Apakah sikapnye yang anda gemari?

- Suke nyakat + gedik terlampau + suke carik gadoh + romentik [kadang2] + humble + gegile

5. Biler anda merajuk, respon si dia?

- Haih toksah tanye la pasal respon si die time aku majuk..Takdak jawapan..LELAKI..biaselah kan?? Alasan dorang [ mane orang tau beby majuk la..] tengok tuh!! alasan tak lojik :P

6. First dating anda, kat mane korang jumpe?
- Jumpe kat Shell Seksyen 7 Shah Alam..teng teng teng...pastuh park kete aku kat sane..pas tu gi jalan jalan kat Shah Alam..makan kat HAKIM pastu balik kol 4 pagi :) ngeeeee

7. Hadiah yang pernah si dia berikan kepada anda?
- Ade banyak la...erm...ni antara yang aku ingat la yeh...
- Teddy Bear [ A.N.G.E.L ]
- Bunch of Roses
- Bunch of Lilies
- Watches


8. Adakah hubungan si dia dengan parents anda baik? Jika tidak, kenapa?
- Of kos la...nak menang ati aku, kene menang ati mama + ayah dulu oke..heheh..

9. Adakah anda ada skandal lain di belakang si dia? Si dia tau?
- Alamak aih!! Susah nak jawab ni.. Tricky oke soklan die..erm..ade la kot dedulu...tapi
sumer die tau..die pesan, as long as u know who u r to me.. :) Aku tak suke menipu die. Even kalau aku ade skendel skang pon, aku pastikan die tau sape orang itu..heheh..

10. Jika si dia keluar dating dengan orang lain, terkantoi dengan anda. Apakah tindakan anda?
- Biarkan aje..balik rumah bincanglah..kalau si die ngaku ade skendel laen,
aku kemas baju kuar je balik umah mama or else aku kemas baju die aku suh die yang kuar..anyway..its my house oke.. :)

P/S: Teman Teman..sile la amek tag ni yeh...tempek gak kat rumah korang :) amek tau..sape tak amek kecik ati aku nanti.. :)

25 comments:

Beauty Touch said...

feen dah buat
hhehheheheh

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Cik Fen,
Laju giler buat..heheh....

Beauty Touch said...

sbb saye sangat busan
hahhahahha
lama tak jengah umah i?
hehehe

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Cik Fen,
Dah jengah la tadik siap komplen rambot kamu tak comel :-w...sambung balik rambut lame tu :((

Beauty Touch said...

hhahaha
busan la mya rambut panjang dah betahun2 ni..hahahha.so nak tuka imej ket,ehheheh.mya,,u dok mana eh?jom bt gathering.amcam?

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Cik Fen,
I live in Puchong jerk..muahahaha...keje kat USJ 9..heharap tak jauh...eh good idea tuh...marilah..tapi segan ah...mya gemok :(( uwa.....

Beauty Touch said...

ha
elok sangat la tu
hehhehe dekat je..tapi nak bt kat mana eh?alaaa...nak malu ape..fen pon gemuk!yang penting kite comel..okay!!hahahahha

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Cik Fen,
Fen nak wat kat mane?? just let me know...erm..dapat piknik mandi sungai wat babeque oke gak :P

Beauty Touch said...

ape kate pd nak??hehehhehe
ada bran?

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

PD pon oke gak Fen...biler??? gtau awal2 sket oke...heheh...lets gone...lame giler tak p PD..ape lah khabaran PD tu kan =))

sis_nita said...

alloppppppp..

akak kiyuttt tumpang lalu..

hahaha!

Mya, kang akak amik dan wat yerr..

Beauty Touch said...

ok ngam...tapi kalu pd ni ada tak org yang sudi hadir??hahhahahha
ape kate u bt satu entry..mintak pendapat dr nak bt kat mana..issh nak bt sbb blog i kan private :)
tq mya..luv u!!

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Kak Nita,
Haih...lalu je kak...ni kan jalan raye neh..mmg orang suke lalu lalang..tapi kene patuhi had laju yeh...ngehehehe

Cik Fen,
Okay babe!! nanti mya wat entri boh kat blog tanye ekceli katmane nak wat piknik :P sesape lagi yg ade yeh??

Cik_daya said...

kalau dapat staff baru kiter terima ngan hati terbuka
kalau dia buat perangai baru laa sakit hati
hehehe

Cik_daya said...

daya tak amek yer
sebab tak der yang special lagi
jangan kecik hati yer.
sayang akak

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Amboi2 cik daya..nak yang spesel yeh...nanti la...akak p carik kat facebook..nguahahahaha...erm..doa doalah yang kawan baru daya tu oke nanti...kite kan mestilah nak yang terbaik di kalangan yang terbaik....

Beauty Touch said...

tula u promote la..sape2 kawan yang nak join

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Okes Cik Fen....sudah pon di tempek..kalo nak edit ape2 sile la bgtau oke...muaks...leb yu too...leh leb quzal tak?? ehem2..

Beauty Touch said...

ahhaha
tq tq tq
lub la no hal punye..yang penting leb i byk dari leb kuzal
hahahha

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Cik Fen,
namo ah leb Quzal...mya de incik ajib :P

Beauty Touch said...

hhhehhehehe!
nti kite jumpe tauuu~~

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Cik Fen,
oke oke...boleh sajorkk jumpe..bawak la vee..hehe...segan la plak...

mya debab + hudoh la...uwa....

eddie dewanaga said...

"..sebagaimana ku mempelajari mahumu
Seharusnya kau jua begitu
Mengertilah oh sayang
Apa yang ku maksudkan

Jangan kau memuja ribut dan taufan
Jangan kau memuja gelombang perasaan
Kerana bisa terpisah dari kebahagiaan
Dan akan membakar diri..."

nurdaniella said...

salam mya, kalau dah ambik award tu, kena la buat tag ni pulak, kann.. baru la adil cam gitu.. nanti akak buat yer..

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Eddie,
Bro...mya tak faham ah dgn jiwa lu..mya bukan jenis jiwang ni..alahai..stret to d point plis...muahahah...jiwang plak dah...ni kes mya tak p jalan rumah die lah neh..

Kak Daniella,
Okay kak...tak kisah takmo pon takpe...mya open untuk sumer..kalo ambik mya rase la diri dihargai kansss :) anyway thanks so much!! muaks :-*