Tuesday, July 28, 2009

[[... Entri buat Joe + Kak Nita ...]]

Mya,sebenarnyerr kan..akak ada masalah..masalah yang sangat2 sukar akak tangani..akak kan.. sangat sedih sekarang.. akak tak tau nak citer camnerr..naperr sumerr orang tak paham akak.. naperr..? naperr..?akak gerammmmm.. akak tau laa akak ni degil.. tapi tak yah laa sampai nak wat sesuka ati..

sampai atiiiiii..sampai atiiiiii..sampai atiiiiii..sampai atiiiiii joe wat kat akak..

hwaaaaa..akak sedihh sangat..adake patot joe leh buang sumerrr air F&N oren, air 100+ akak kat dalam peti es tuhhh..?hwaaaaa.. *pensan* [ paste dari komen kak nita ]


Hah!!! korang tengok la ni kak nita aku ni cakap ape??? ade ke patot joe buang air f&n oren dgn 100+ die... [ Joe, buang jer dengan es es skalik....bagus dengan peti es skalik joe ] muakakakaka =)) kak nita aku wat lawak...alahai....kak nita...akak kan tgh tak sihat tu...mmg la kene joe buang sumer tuh...sabar yeh kak...nanti dah oke leh la menom balik...akak nak try gamogen tak?? bagus untuk asthma gak :) and also good for skin...

Tetibe aku teringat kisah aku dgn asben...asben aku buang air Coke aku dulu...siap wat uji kaji siram Coke dalam toilet...uih...memang betui la...cam clorox oke itu Coke...bersih toilet...

P/S buat Joe...sile buangkan ape ape yang boleh buat kak nita mya neh sempot oke...harap maklom!!

[ Dalam ati, bangga gile ade joe neh penyelamat kak nita...kire cam gaban la kan...joe tu sayang bini die]

15 comments:

shi3la said...

to kak nita..caittttt padan muka..!!!

to abg Joe...give me five yoooo...!!

to Mya..kenang daku dalam doamu...tetibe

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Shiela,
mah haiih...laju giler cik shiela mai rumah...la...dah balik dah...cayyok ah joe kan??? hebat!! tu sbb aku suh die p buang peti es skalik..tapi kan..kalo peti es die yang side by side door tu kan, aku nak la..meh sini meh..heheh...

Sentiasa kenang teman teman dalam doa harian... :)

Beauty Touch said...

best nye kan kak nita ada hubby yang sayang dia byk..mcm i ni...jgn kata nak ambek tau..sume bende taktau.haih..sedeh..

afsal_8281 said...

adeiii
kak nita ni kan
dia sedih pun leh lagi dia wat lawak tuk kita kan
mmg menceriakan la akak ni
i likeeeeeee

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Cik Fen,
tak bek tau ckp camtuh...kuzal tu tak tau ker?? haih kate suke orang otak gile cam kuzal..la nehkomplen plak :P takpe slow slow la sayang oi..sok2 kuzal blaja la tu..korang kan rowk..hugs~!!

Kak Sal,
haha!! betui tuh kak...time die tgh saket tak sehat + sedey pon sempat lagi bagi kite gelak kan?? sape la yang tak sayang orang cam kak nita neh :P rugi sunggoh wey...

sis_nita said...

*tersedar dari pensan*

aaaaaa..????

aisehhhhh.. korang kanssss.. sejak bilerr arrr geng ngan abg joe nehhh.. wahhh.. fofularrr asben aku taw.. huhuhu!

yerlaaa.. tak agak2 laa kan nak buang.. tu sumerr botol penoh2 wooo.. akak lom minum lagikkk.. eeeee! mahal tuhhh.. membazir tuhh.. hukhukhuk!

erk! coke tu betul ke..?

ish! akak tak minat sangat ngan coke.. gas nyerr manyak sangat arr.. huhu!

sis_nita said...

uiiii..

musti joe kembang2 idung lerr nehh..
musti punyerrr..
musti punyerrr..

waaaaa.. seminggu tak ilang tuhhh kembangnyerr..

:P

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Kak Nita,
haih nampak name asben beliau jer terus sedar dari pingsan..hahaha...akak ni kan..

Kami bukan geng joe selamenye..geng tang buang air oren akak tu jer...kire ape baru ke blom bukak ke mahal ke..yang penting kesihatan akak tu..adoiyai..sal aku dah jadik cam nenek kebayan nehh..membebel lak dah.. :P

Fakta tentang Coke adelah benar..tak caye suih joebeli sebotol kecik tuang kat dalam toilet akak..tgok hasil die..

Joe kembang idung takpe...jangan kembang bende lain [ double meaning oke ] muaakakakaka..

Joe said...

bagus!

memang degil budak nita ni.
eh! mak budak :P

korang sound je dia.

kadang-kadang sebotol oren tu, dia boleh habiskan sorang. camne la tak kena semput.

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Joe,
Owh begitu yeh....elok lah dibuang kan aje air oren die tu..agak agak nak buang peti es sile buang ke rumah mya oke...muakakaka..

nurdaniella said...

hahahaha.. betul la apa yang si joe tu buat tu.. nita ni pun satu, dah tau semput, lagi mau minum tu sumer.. kalau nak minum pun, tak yah la simpan dalam peti es tu.. minum biasa2 jer.. kena kurangkan air bergas ni tau.. baru la cepat baik, kann.. thanks to mya sebab buat n3 nih.. kitorang sumer sayang kat nita, kannn..

eddie dewanaga said...

Joe,
gua caya abis sama lu, beb!

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Kak Daniella,
hahaha...tuh kene mekasih kat joe tuh...sungguh gaban die...akak ni...takde takde...dilarang minum air oren same skalik...toksah beli lagi bagus..sume org sayang kak nita...die je tak tau...

Eddie,
Joe mmg gaban...ehehe [ tetibe tringat cite LOL ] bertuko jadi red rangers...

LotsOfLove-Pearls said...

wahaha..
aku terlepas n3 nie..
maner..
maner..

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Cik Lol,
tu lah ngko...lambat...tgok kak nita ko tu..beliau mai ngadu dgn mya..joe buang air oren die.. :P