Wednesday, February 29, 2012

«º!¦[] Wed Less Wednesday []¦!º»

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Teman- Teman...




Have a pleasant day ahead all~

Mya Meow Amy

Thursday, February 23, 2012

[[...Anak Angkat...]]

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Teman- teman,

Dah lame aku tak apdet entry....Kering idea and takde mood (orang kate nak mengarang kene ade mood)
Masuk pon sebab nak jalan- jalan kat blog kawan- kawan blogger tegar..
(paham- paham la sesiapa yang berkenaan ye) :P

Ni nak cerita sikit..sikit jer.. lately ni banyak pulak anak- anak bulu singgah kat rumah aku untuk bermalam dan makan..Dah macam hotel pulak.. Pakej menarik ditawarkan, pecutian 3 hari 2 malam, makan free, tempat tidur pulak dapat katil king size (untuk kucing je yeh). Selepas kehadiran Bobo (nama yang diberikan oleh Encik Ajeeb), makin bertambah populasi kat hotel singgah aku ni.

Di antaranya ni la die budak nye..

Please welcome... [ T.A.B.B.Y ]


Macam rupe Coco aku tau...tapi version lain la..Coco gagah sikit dari Tabby..hihi..

Till the next update~

Mya Meoww....

Wednesday, February 1, 2012