Tuesday, August 24, 2010

[[..Allah Bayar Bil Kita..]]



Ever wonder what would happen if we treated our Quran like we treat our cell phone?

What if we carried it around wherever we went?

What if we flipped through it several time a day?

What if we turned back to go get it if we forgot it?

What if we used it to receive messages from the text?

What if we treated it like we couldn't live without it?

What if we gave it to Kids as gifts?

What if we used it when we travelled?

What if we used it in case of emergency?

This is something to make you go....hmm...where is my Quran?

Oh, and one more thing.

Unlike our cell phone, we don't have to worry about our Quran being
Disconnected because Allah already paid the bill.

Makes you stop and think 'where are my priorities? And no dropped calls!



Khaliff,

Mya


[[x.Alysha.x]]

Salam Buat Teman- Teman,

Salam Ramadhan yang ke -14.. Moga korang tempuhi dengan jayanye :)
Aku? Seperti biase la..masuk opis as usual as early as 8.30am even office hour is actually at 9.00am. (Pekerje berdedikasi la konon)

Bile 1st masuk opis yang akan aku buat is terjah Fb aku.. Tengok ape2 yang menarik kan..Jejeng..tetibe ade la seorang mahluk Allah tu anta kat wall aku..

"i ve been meaning to send you this vid clip of alysha mkn by herself!!and yes!!alysha da pndai suap dri sendiri!!cool and so cute!!huhu~i think u'll get it by tomorro...today just started skul!lotss of new people..so im a bit busy+excited !!!huhu~" ( will update u guys on the vid )

You Guys nak tau sape budak ni?? Inilah niece aku yg bername
[ S.A.R.A.H N.U.R A.L.Y.A ] yg rajin sgt mengupdate pasal adiknye..
[ S.A.R.A.H N.U.R A.L.Y.S.H.A ].. Actually A.L.Y.S.H.A is a new born baby of my eldest sister..hehe...nak cerita lebih tunggu lah nanti..terlalu banyak cerita yang nak aku tepek kat wall ni. Sebab sangat lame aku tak berblogging..

So, A.L.Y.S.H.A pun dah getting bigger [ hopefully will be as wise as her mom, dad & siblings ]..And the best part is..she knows how to eat by herself already as early as 10 months old..hahaha...aku dgr pon aku tekejot berok mak yeh!!

Lets continue...presenting...The Latest Generation of TUAN HAJI ISMAIL TUAN HAJI ABDUL RAHMAN...

Sarah Nur Alysha..


[ See...as at 9 months she can already sit like that..she loves to sit like that ]


[ Isn't she adorable??? ]


So, guys!! I will continue with lots more stories on my journey and also my family's journeys.. Especially updating more and more about L.I.T.T.L.E. A.L.Y.S.H.A.!!

Cheerios,
Mya aka Amy aka Leya

Monday, August 23, 2010

Berbuke Pose~!!

Salam buat teman- teman,

Tajuk entri mmg menarik kan??? Ade saje dalam kepale korang isu berbuke ni..tapi yang paling banyak sure la hal juadah berbuke pose kan?? Ehem...bile dah semua sibuk dok cerita pasal juadah berbuke pose..dgn gigih nye aku pon nak gak share pasal menu2 berbuke pose yang telah aku lalui dgn jayanye ( abaikan jika aku tak pose oke )

Masuk hari yang ke-13 ni, ade la menu2 menarik yang aku nak share dgn korang... Lokasi akan aku bagitau ^_^ so lets check it out!!


Jenahak Stim Asam Pedas (Terbaek!!! )
Lokasi: Esplanade North Port, Klang


Beef Fusilli with Basil
Lokasi: As seen on plate, Dome


Mushrooms Cottage Pies ( nyum2! )
Lokasi: Dome

Wednesday, August 18, 2010

Best Shots Taken :) I am just a beginner ^_^



Salam to all my frens,

Selamat menyambut Ramadhan yang ke-8 hari ni...this post is actually to officially introduce my side-business which is - CAPTURING PHOTOS aka photographer. Yet to be a pro one and i m still at a very early stage. Mind to teach me..it is very much appreciated...

Followings are the successfully captured but tak tau cantik ke tak...u all judge and drop me comments!!

Cheers,
Mya

Tuesday, August 17, 2010

Setelah lame....

Asslamualaikum Wbt...

Fuyohhhh lame gile la aku tak jenguk blog aku ni..dekat setaun dah....pejam celik je kan?? aku teringat nak bukak pon sbb aku nak tengok khabar kawan aku yang sememangnye sgt suke berblog..aku ingat lepas die branak die dah selow blogging..wah!! aku silap...die maseh active dan sekarang ni die active dengan mengupdate pasal anak nye CYRUS DZULQARNAIN..hahaha..

Cyrus sgt comel!! aku sedang bz..nanti aku update lagi yeh... :)

Hugs and kisses!!