Thursday, December 23, 2010

[[...Fuck It...]]

Sebab tajuk dah menyumpah seranah..so takde nak bg salam..

Hati aku sgt pedih skang ni...whoaa...punyelah sakit!! mcm haprak la ini orang..

But anyway, ape saje yg ko buat, nak buat atau dah buat..I DONT GIVE A DAMN LOOSER!!


Friday, December 17, 2010

[[.. Blog Baru ..]]

Salam Teman- teman,

Just want to update and sharing..i got new blog..please follow me~!!


Regards,
Mya

[[.. Renungan Buat Semua ..]]



Jadilah orang yang bersyukur!

Hari ini sebelum kita mengatakan kata-kata yang tidak baik,
Fikirkan tentang seseorang yang tidak dapat berkata-kata sama sekali.

Sebelum kita mengeluh tentang rasa dari makanan,
Fikirkan tentang seseorang yang tidak punya apapun untuk dimakan.

Sebelum anda mengeluh tidak punya apa-apa,
Fikirkan tentang seseorang yang meminta-minta dijalanan.

Sebelum kita mengeluh bahawa kita buruk,
Fikirkan tentang seseorang yang berada pada keadaan yang terburuk di dalam hidupnya.

Sebelum mengeluh tentang suami atau isteri anda,
Fikirkan tentang seseorang yang memohon kepada Allah swt untuk dipertemukan jodoh dan diberikan teman hidup.

Hari ini sebelum kita mengeluh tentang hidup,
Fikirkan tentang seseorang yang meninggal dunia terlalu cepat.

Sebelum kita mengeluh tentang anak-anak kita,
Fikirkan tentang seseorang yang sangat ingin mempunyai anak

Sebelum kita mengeluh tentang rumah yang kotor kerana pembantu tidak mengerjakan tugasnya,
Fikirkan tentang orang-orang yang tinggal dijalanan.

Dan di saat kita letih dan mengeluh tentang pekerjaan,
Fikirkan tentang pengangguran, orang-orang cacat yang berharap mereka mempunyai pekerjaan seperti kita.

Sebelum kita menunjukkan jari dan menyalahkan orang lain,
Kajilah diri kita sendiri terlebih dahulu, baguskah kita,hebatkah kita?

Dan ketika kita sedang bersedih dan hidup dalam kesusahan,
Tersenyum dan berterima kasihlah kepada Allah swt bahawa kita masih hidup !

Monday, December 6, 2010

[[..Sharing..]]


Good Day to Everyone...

Just to share some laughter of the day :P Enjoy!!

Amy Mya Meoww...

Friday, December 3, 2010

[[...Food Paradise...]]

Sorry gambar blur sbb camera enpon kan..bukan i-phone pulak tu..sob sob

Ni namenye lamb shank..korang p carik la kat cold storage atau carrefour..


Creammy and cheeeeesy grilled lamb shoulder..


Sile abaikan coctail yang besepah tu ye...yum yum..


Good Day To All of You,

Tengok all the photos above. Font color harus merah sebab bile bercerita tentang food, merah ni boleh mendatangkan nafsu korang terhadap food..especially yang sodap kan....
Fulemek....Sodap kan?? tetibe raser nak masak ni untuk esok...Tunggu ye kengkawan..esok dah masak kompom aku apdet dgn gambar yang lebih membolehkan melelehkan air lior korang sumer...[ bahasa melayu aku fail ]


Resipi- resipi diatas boleh didapatkan dari aku ye..Itupon kalau korang rajin la dah menambah minyak- minyak yang dah sememangnye a
dekat atas lantai dapur korang tu.. Jenuh pulak aku mengemop sampai 3-4 kali untuk pastikan minyak nye hilang semua.. Enjoy the yummy photos guys.. :P

Ammy Mya Meow

[ S.U.R.V.I.V.O.R ]




Now that you are out of my life,

I'm so much better,

You thought that I'd be weak without you,

But I'm stronger,

You thought that I'd be broke without you,

But I'm richer,

You thought that I'd be sad without you,

I laugh harder,

You thought I wouldn't grow without you,

Now I'm wiser,

You thought that I'd be helpless without you,

But I'm smarter,

You thought that I'd be stressed without you,

But I'm chillin'

You thought I wouldn't sell without you,

Sold nine million. [banyak tu]


I'm a [ S.U.R.V.I.V.O.R ]

I'm not gonna give up,

I'm not gon' stop,

I'm gonna work harder,

I'm a [ S.U.R.V.I.V.O.R ]

I'm gonna make it,

I will survive,

Keep on survivin',

I'm a [ S.U.R.V.I.V.O.R ]

I'm not gonna give up,

I'm not gon' stop,

I'm gonna work harder,

I'm a [ S.U.R.V.I.V.O.R ]

I'm gonna make it,

I will survive,

Keep on survivin',


Thought I couldn't breathe without you, I'm inhalin'

You thought I couldn't see without you, Perfect vision,

You thought I couldn't last without you, But I'm lastin'

You thought that I would die without you, But I'm livin'

Thought that I would fail without you, But I'm on top,

Though it would be over by now, But it won't stop,

You thought that I would self-destruct,

But I'm still here,

Even in my years to come,

I'm still goin' to be here.


I'm wishin' you the best,

Pray that you are blessed,

Much success, no stress, and lots of happiness,

(I'm better than that)I'm not gonna blast you on the radio,

(I'm better than that)I'm not gonna lie on you or your family,

(I'm better than that)I'm not gonna hate you in the magazine,

(I'm better than that)I'm not gonna compromise my !&*#*^!@#%!,

(I'm better than that)You know I'm not gonna diss you on the Internet

Cause my momma told me better than that.


Mya Ammy Meow...

¤(`×[¤_Tebu_¤]×´)¤


Buat sesape yang tak penah tengok pokok tebu...Ha, inilah die pokok tebu..

Ni pulak tebu yang dah di potong- potong. Korang tengok ruas tu..sedap kan??

Ni pulak la batang tebu yang belum di siat kulitnye...fulemek..meleleh..

Assalamualaikum and Good Day!!

Semoga pagi hari Jumaat ni, korang sangat gumbira sebab esok dah hari Sabtu di mane korang semua boleh suka- suki berehat-rehat di rumah atau bersama dengan orang yang tersayang.. Buat kawan- kawan and family members yang kena kerja pada hari Sabtu, bersabarlah ye.. Aku pon kadang-kadang kena gak kerja hari Sabtu and also Ahad..and tentunye akan membuat aku sangat stress bile melihat kawan- kawan lain bergumbira bersama yang tersayang.

Okay, itu bukan la topik yang aku nak cerita hari ni. Korang nampak gamba atas tu?? Ha..itulah topiknye..Aku ni dah beberapa minggu dok mencari tebu.. Fresh one.. Not from the kedai la ye. Aku craving for the sugarcane which freshly from the ground. Aku nak cabut sendiri and kokak sendiri.. Takmau yang dari kedai yang dah di potong dan di cantas.. aku nak buat semua sendiri..

But unfortunately, aku tak jumpe pon family yang ade tanam pokok tebu kat rumah dieorang. MIL staying in Kapar, Klang whereby that area is mostly conquered by the sugarcane plantations. Tapi tu bukan family MIL punye... Sadis kan?? Takkan aku nak pegi curik je tebu- tebu tu.. Kang kembong perot sebab makan hasil curik.

So, buat kawan- kawan yang ada pokok tebu kat rumah tu tolonglah rogerkan aku.. Aku sanggup bayar korang untuk membuat aktiviti aku kat kebun tebu korang tu.. Harap- harap adelah yang ade pokok tebu.. Even sebatang pon jadilah..Aku tak craving for benda- benda pelik pon but this one, Ajeeb kate memang pelik sebab yang kat kedai taknak.. tapi nak yang dari pokok..Gile!!

Okay all, i ll update again later with more stories.. Sorry la.. pagi- pagi ni kalau nak cerita dengan korang pasal- pasal yang best macam tak mari pulak idea nak mengarang nye..So, be back later!!

Amy Mya Meow...

Thursday, December 2, 2010

[[.. The Colors Of Life ..]]




Good Day to all of the readers,

What would be the color of you life? Would it be Green? Blue? Red? Magenta? Orange?

For me..warna kehidupan membawa erti tersendiri...and i have got no idea what would be korang punye warna kan..

Like the MAGENTA flowers that grow in our gardens,
and beautify our surroundings.

Like the INDIGO bunting that flies around the country side,
chirping away and reminding us of the beautiful forms of life.

Like the bright BLUE sky that lights up the start of our day,
and makes us love getting up in the best mood.

Like the GREEN color all over around us,
that keeps our planet fresh and supports life.

Like the bright YELLOW sunshine falling upon us,
that keeps us warm and brightens up our life.

Like the ORANGE fruit that we eat,
much like all that natures provides us hungry beings.

Like the RED blood that runs all through our body,
that energizes us and helps us to keep going.

Life is all about
COLORS

Mya Amy Meow..

Wednesday, December 1, 2010

[[...Internet Mcm Siput...]]






Assalamualaikum kengkawan,

Uhuk2! Batuk pulak dah...bile lah nak baik batuk aku ni...maybe stress kot....stress yang terlampau la ni...Sebab ape?? Harini intenet opis aku ni ha...mmg la macam sipot dah selow nye...Silap- silap sipot la lagi laju... Pasal ape pon aku tak tau la kan.. Bile call TM, kate mereka mmg selow sbb hujan..Damn it!! That is not my problem..Aku takmau tau..Yang aku nak tau is, keje aku jalan and i can deliver my report accordingly as usual.. Sengal kepale otak aku bile memikirkan kerja yang semakin bertimbun kat atas file tu.. Sebabnye, bile intenet selow macam sipot, aku nye system takleh gune..and bile system takleh gune..kompom la keje aku pon tak leh jalan.. So masuk masuk masuk dan masuk..Keluar nye tidak pon...Addoi~!!

Lepas tu kan bile dah jadi macam ni, aku pon sengal tak tau nak buat ape..Cargas aku update kat blog ni kan?? Kalo tidak..kene tunggu free baru leh update..hehe..Dah lame kan tak buat award?? Dulu rajin buat award bagi kat kawan- kawan..Sekarang ni macam dah tak MARI dah award- award ni kan?? alahai...nanti aku ingat nak buat la award bagi kat kawan- kawan blogger. Especially yang rajin mengikuti cerita- cerita merapu kat blog aku ni..

Okay la korang, i ll be back soon with lots more stories...

Stay tuned!!

Mya Amy Meowww...

Tuesday, November 30, 2010

[[...Sarah Nur Alysha..]]





Salam buat teman-teman,

Semoga korang semua berada dalam keadaan yang sgt tenang pada hari Selasa yang indah ni..Hehe..Saje je aku buat entry ni..Sebab?? Aku rindu sangat kat Alsyha actually.. Dah lame dah tak tengok die..semakin membesar bagai johan gitu..bukan johan raja lawak yang di ceritakan dek Shiela tu ye..haha

So, nak cerita pun aku tak tau ape perkembangan budak kecik tu..so korang layan jelah gamba budak ni ye.. Sangat la adorable di mata kami sekeluarga...


Friday, November 26, 2010

«º!¦[] My Love My Life []¦!º»

I praise Allah for sending me you my love

You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
And there's a couple words I want to say


For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. Loving you


For the rest of my life
Through days and nights
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you


I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my love and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along

[ Semoga Allah akan terus merahmati kami..Amin Yarabbal Alamin.. ]

Luv you till the end,
Amy Mya

Thursday, November 25, 2010

[[..I Can Be MULTICOLORS..]]


Do I attract you? Do I repulse you with my queasy smile?
Am I too dirty?Am I too flirty?
Do I like what you like?

I could be wholesome, I could be loathsome
I guess I'm a little bit shy
Why don't you like me?
Why don't you like me without making me try?

I try to be like Grace Kelly
But all her looks were too sad
So I try a little Freddie
I've gone identity mad!

I could be [ BROWN ]
I could be [ BLUE ]

I could be
[ VIOLET SKY ]
I could be
[ HURTFUL ]
I could be [ PURPLE ]
I could be [ ANYTHING YOU LIKE ]
Gotta be [ GREEN ]

Gotta be [ MEAN ]

Gotta be [ EVERYTHING MORE ]

Why don't you like me?
Why don't you like me?
Why don't you walk out the door!

How can I help it
How can I help it
How can I help what you think?
Hello my baby
Hello my baby
Putting my life on the brink
Why don't you like me
Why don't you like me
Why don't you like yourself?
Should I bend over?
Should I look older just to be put on the shelf?

I could be [ BROWN ]
I could be [ BLUE ]

I could be
[ VIOLET SKY ]
I could be
[ HURTFUL ]
I could be [ PURPLE ]
I could be [ ANYTHING YOU LIKE ]
Gotta be [ GREEN ]

Gotta be [ MEAN ]

Gotta be [ EVERYTHING MORE ]

«º!¦[] Bersawang []¦!º»

[ Pokok rambutan aku pon tumbuh sawang gak ]

[ Ni amah aku yang aku tinggalkan, turut jadi sawang gak die ]

Assalamualaikum kawan-kawan,

Semoga hari ni ceria semuanya ye. Aku macam biase lah, masuk office pukul 9.00am. Dulu aku rajin masuk awal..jam baru kol 8.20am dah ade dalam office. Tapi semenjak dah pindah ni..Jauhkan perjalanannye..so aku sampai office pon lambat...Oh ye..aku tak penah lg cite kawan - kawan blogger tegar ni yang aku dah berpindah kan?? Nantilah aku cite..

Kembali ke topik asal.. [ B.E.R.S.A.W.A.N.G ]..
Sure korang tanye ape yang [ B.E.R.S.A.W.A.N.G ] tu kan?

Ni ha..tak nampak ke rumah aku ni dah
[ B.E.R.S.A.W.A.N.G ] ?

Berape lame aku tak kemas rumah aku ni? Orang lain semua dah canggih-canggih rumah mereka..dah siap ade renovation siap ade yang demolished and bina balik tapi aku punye dok la still rumah setinggan ni kan?? Hahaha. Padan muke aku sebab dah lame tak balik sini. Cite-cite dalam rumah ni pon sumer membosankan dah. And sebab tu jugaklah takde sape nak singgah rumah aku.
[ Agaknye ]. Aku mane la pandai la renovate rumah aku ni.. Dok harap orang tolong ajarkan je. Tapi sape??
[ Tunggu sampai lebam pon belom tentu ade ]

So dengan gigih la aku kena membersihkan rumah aku yang dah
[ B.E.R.S.A.W.A.N.G ] ni.. Tak de buat renovation takpe...But at least i have to update all the stories daily. Kesian..
Sampai jadi serupa
[ H.A.U.N.T.E.D H.O.U.S.E ] dah..

Okay lah korang..I bet nobody is reading also..so aku menulis kerana aku mahu menulis..

Wassalam

Regards,
Mya Amy Meowww...

Wednesday, November 24, 2010

«º!¦[] TOLONG TOLONG []¦!º»

Assalamualaikum dan Salam Seantero!

Weyh korang, nak tanye ni...kenape kaler2 font takleh tuko ni?? arghh....pc aku yang biol ke blogger ni yang biol?? help help!!!

«º!¦[] Family Ku []¦!º»

Salam Satu Dunia,

Semoga kawan- kawan semua sihat hendaknye hari ni...terlalu banyak yang nak diceritakan kat korang semua sebab dah lame tak menjenguk rumah sendiri ni kan?


Family? Semua pon lagi okay.. Ayahanda and Bonda pon Alhamdulillah sihat walafiat.. Kakak-kakak and Abang-abang pon sihat semua..Mak mertua pon Alhamdulillah..Anak-anak sedare? Oh ya!! [ H.U.S.N.A ] dapat Matrikulasi kat Penang,
[ D.I.K.Y.E ] tengah SPM and [ Y.A.Y.A ] baru dpt keputusan sangat cemerlang dalam UPSR..Aku bersyukur Ya Allah.. Along and the gangbang plak..semua pon okay sajork..Especially
[ A.L.Y.S.H.A ]..fuhhh sgt la
[ A.D.O.R.A.B.L.E + G.E.N.I.U.S ] la budak kecik tu.. Hari-Hari rindukan die sebab die jauh kan..Sob Sob..Bulan July taun depan baru die balik sini untuk SUMMER HOLIDAY..Moga Allah panjangkan jodoh pertemuan kami.. Ameen..

Yess..mesti korang tertanye-tanye..ape cite dengan
[ E.N.C.I.K A.J.E.E.B ] kan?? Alhamdulillah...beliau semakin sihat sekarang ni.. Badan dah serupa BOB THE BUILDER dah.. ketulan-ketulan di perut tu semakin berkurangan dan bercantum menjadi satu ketulan je..dah jadi satu pastu kedepan dan besar membulat pulak..[ SUKA HATI ] Kawan-kawan beliau semua bertanye, " oi senang hati sangat ke?" berat pon semakin bertambah..Alhamdulillah, aku berjaya menajalankan tanggungjawab aku sebaiknya.. orang kate, kalau nak tau hasben kite tu dijaga ke tak, tengok badannye..hehee...jadi badan encik hasben dari 65kg dah jadi 76kg? so tak jage lagi ke tu? Kalau ade yang komplen, mari aku koyakkan mulotnye..

Korang nak tengok latest photo of myself and also my family tak? Kene tengok feedback dulu baru boleh upload..heheh..

Till the next chapter..

Thanks for reading!!

Regards,
Mya Amy Meowwww...

Tuesday, November 23, 2010

[[..membuka lembaran..]]

Salam Sedunia,

Dengan harapan semua kawan-kawan sihat hendaknye...lame sungguh aku tak bukak blog dan updating kan?? ni semua sbb dah ade fb dan asek sebok dengan fb..

By the way, insyaAllah aku akan kembali aktif semula updating sbb rasernye terlalu rindu untuk berkongsi cerita dengan kawan-kawan.. Terlalu banyak juga cerita yang aku nak kongsikan bersama..

Okay la kawan-kawan, dengan izin-Nya esok aku cubelah utk memulakan cerita-cerita aku yeh? insyaAllah..Korang doakan aje aku moga panjang umor..boleh aku update blog ni..

Kangen banget same kawan-kawan..LoL Pearl, Shila, Zamri, Angel, Feen and semua la..korang tunggu la aku ziarah rumah korang yeh :P

Regards,
Mya Amy Meow..........

Friday, September 3, 2010

[[...Al- Fatihah Untuk Alanna...]]

Salam Buat Teman- Teman,

N3 ni khas aku buat untuk seorang teman baru yang aku jumpe dalam dunia cyber ni jugak. "Mummy Alanna" and "Daddy Alanna".

Sesungguhnya hati kamu berdua amat tabah dalam menghadapi hari- hari sukar tanpa puteri kesayangan. Takpe jangan la korang risau sbb Alanna sudah di apit bidadari syurga.

Tibe-Tibe aku terfikir dan bermonolog sendirian, macamane agaknye ade mahkluk Allah yang DURJANA snaggup buang cahayamata sesuke hati kan? Bile terjadinya mcm adik Alanna ni, Ya Allah..sumpah aku mengalirkan air mata dgn deras skali. Even Alanna bukan la anak aku, tapi.... kehilangan Alanna dan cerita- cerita mummy akan buat aku tidak keruan. I m sure aku akan merindui cerita mummy Alanna seperti mane Mummy and Daddy rindukan Alanna..

Dan, saat aku menaip N3 ni pun, ari mata aku masih berbaki..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim....Kau tempatkan lah Alanna di samping bidadari - bidadari Mu dari Syurga Suci Mu Ya Allah.. Amin Yarabbal Alamin..

Buat Mummy and Daddy Alanna, aku gembira kerana korang masih tabah dan redha dgn kehendak Allah.. :) Take Care...and Hugs and Kisses for Nadime :)

Al- Fatihah untuk Alanna Qish


With Loves,
Amy Mya

Tuesday, August 24, 2010

[[..Allah Bayar Bil Kita..]]



Ever wonder what would happen if we treated our Quran like we treat our cell phone?

What if we carried it around wherever we went?

What if we flipped through it several time a day?

What if we turned back to go get it if we forgot it?

What if we used it to receive messages from the text?

What if we treated it like we couldn't live without it?

What if we gave it to Kids as gifts?

What if we used it when we travelled?

What if we used it in case of emergency?

This is something to make you go....hmm...where is my Quran?

Oh, and one more thing.

Unlike our cell phone, we don't have to worry about our Quran being
Disconnected because Allah already paid the bill.

Makes you stop and think 'where are my priorities? And no dropped calls!



Khaliff,

Mya


[[x.Alysha.x]]

Salam Buat Teman- Teman,

Salam Ramadhan yang ke -14.. Moga korang tempuhi dengan jayanye :)
Aku? Seperti biase la..masuk opis as usual as early as 8.30am even office hour is actually at 9.00am. (Pekerje berdedikasi la konon)

Bile 1st masuk opis yang akan aku buat is terjah Fb aku.. Tengok ape2 yang menarik kan..Jejeng..tetibe ade la seorang mahluk Allah tu anta kat wall aku..

"i ve been meaning to send you this vid clip of alysha mkn by herself!!and yes!!alysha da pndai suap dri sendiri!!cool and so cute!!huhu~i think u'll get it by tomorro...today just started skul!lotss of new people..so im a bit busy+excited !!!huhu~" ( will update u guys on the vid )

You Guys nak tau sape budak ni?? Inilah niece aku yg bername
[ S.A.R.A.H N.U.R A.L.Y.A ] yg rajin sgt mengupdate pasal adiknye..
[ S.A.R.A.H N.U.R A.L.Y.S.H.A ].. Actually A.L.Y.S.H.A is a new born baby of my eldest sister..hehe...nak cerita lebih tunggu lah nanti..terlalu banyak cerita yang nak aku tepek kat wall ni. Sebab sangat lame aku tak berblogging..

So, A.L.Y.S.H.A pun dah getting bigger [ hopefully will be as wise as her mom, dad & siblings ]..And the best part is..she knows how to eat by herself already as early as 10 months old..hahaha...aku dgr pon aku tekejot berok mak yeh!!

Lets continue...presenting...The Latest Generation of TUAN HAJI ISMAIL TUAN HAJI ABDUL RAHMAN...

Sarah Nur Alysha..


[ See...as at 9 months she can already sit like that..she loves to sit like that ]


[ Isn't she adorable??? ]


So, guys!! I will continue with lots more stories on my journey and also my family's journeys.. Especially updating more and more about L.I.T.T.L.E. A.L.Y.S.H.A.!!

Cheerios,
Mya aka Amy aka Leya

Monday, August 23, 2010

Berbuke Pose~!!

Salam buat teman- teman,

Tajuk entri mmg menarik kan??? Ade saje dalam kepale korang isu berbuke ni..tapi yang paling banyak sure la hal juadah berbuke pose kan?? Ehem...bile dah semua sibuk dok cerita pasal juadah berbuke pose..dgn gigih nye aku pon nak gak share pasal menu2 berbuke pose yang telah aku lalui dgn jayanye ( abaikan jika aku tak pose oke )

Masuk hari yang ke-13 ni, ade la menu2 menarik yang aku nak share dgn korang... Lokasi akan aku bagitau ^_^ so lets check it out!!


Jenahak Stim Asam Pedas (Terbaek!!! )
Lokasi: Esplanade North Port, Klang


Beef Fusilli with Basil
Lokasi: As seen on plate, Dome


Mushrooms Cottage Pies ( nyum2! )
Lokasi: Dome

Wednesday, August 18, 2010

Best Shots Taken :) I am just a beginner ^_^



Salam to all my frens,

Selamat menyambut Ramadhan yang ke-8 hari ni...this post is actually to officially introduce my side-business which is - CAPTURING PHOTOS aka photographer. Yet to be a pro one and i m still at a very early stage. Mind to teach me..it is very much appreciated...

Followings are the successfully captured but tak tau cantik ke tak...u all judge and drop me comments!!

Cheers,
Mya

Tuesday, August 17, 2010

Setelah lame....

Asslamualaikum Wbt...

Fuyohhhh lame gile la aku tak jenguk blog aku ni..dekat setaun dah....pejam celik je kan?? aku teringat nak bukak pon sbb aku nak tengok khabar kawan aku yang sememangnye sgt suke berblog..aku ingat lepas die branak die dah selow blogging..wah!! aku silap...die maseh active dan sekarang ni die active dengan mengupdate pasal anak nye CYRUS DZULQARNAIN..hahaha..

Cyrus sgt comel!! aku sedang bz..nanti aku update lagi yeh... :)

Hugs and kisses!!