Wednesday, December 1, 2010

[[...Internet Mcm Siput...]]






Assalamualaikum kengkawan,

Uhuk2! Batuk pulak dah...bile lah nak baik batuk aku ni...maybe stress kot....stress yang terlampau la ni...Sebab ape?? Harini intenet opis aku ni ha...mmg la macam sipot dah selow nye...Silap- silap sipot la lagi laju... Pasal ape pon aku tak tau la kan.. Bile call TM, kate mereka mmg selow sbb hujan..Damn it!! That is not my problem..Aku takmau tau..Yang aku nak tau is, keje aku jalan and i can deliver my report accordingly as usual.. Sengal kepale otak aku bile memikirkan kerja yang semakin bertimbun kat atas file tu.. Sebabnye, bile intenet selow macam sipot, aku nye system takleh gune..and bile system takleh gune..kompom la keje aku pon tak leh jalan.. So masuk masuk masuk dan masuk..Keluar nye tidak pon...Addoi~!!

Lepas tu kan bile dah jadi macam ni, aku pon sengal tak tau nak buat ape..Cargas aku update kat blog ni kan?? Kalo tidak..kene tunggu free baru leh update..hehe..Dah lame kan tak buat award?? Dulu rajin buat award bagi kat kawan- kawan..Sekarang ni macam dah tak MARI dah award- award ni kan?? alahai...nanti aku ingat nak buat la award bagi kat kawan- kawan blogger. Especially yang rajin mengikuti cerita- cerita merapu kat blog aku ni..

Okay la korang, i ll be back soon with lots more stories...

Stay tuned!!

Mya Amy Meowww...

4 comments:

Farah Shamsudin said...

bom je TMtu ..tmpt aku pown teruk la line..esp malam

deaf-angel said...

lawak lak tengok siput spongebob tu

SkiD said...

Apasal la kalau slow je macam siput!! Buat le macam apek lintas jalan ke...apa ke...hehehe!!

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

Fara,

Haah..nak g bom la ni..tunggu bile mase sesuai je ni..ekekekeke...

Angel,
comel kan gary?? nak buh gambo sipot babi betui..mya geli..haha

Skid,
bagus idea tu..ingat nanti kalo ckp pasal selow je nak buh apek tua lintas jalan la kan...wahahahab