Wednesday, August 18, 2010

Best Shots Taken :) I am just a beginner ^_^



Salam to all my frens,

Selamat menyambut Ramadhan yang ke-8 hari ni...this post is actually to officially introduce my side-business which is - CAPTURING PHOTOS aka photographer. Yet to be a pro one and i m still at a very early stage. Mind to teach me..it is very much appreciated...

Followings are the successfully captured but tak tau cantik ke tak...u all judge and drop me comments!!

Cheers,
Mya

4 comments:

Ain said...

welcome back mya...

chantekkkk pict. yang mya shoot tu....

gud luck untuk bisness yang bakal bermula...

gud job la dear...

eddie dewanaga said...

Deaf Angel juga meminati seni fotografi, boleh la lu tengok hasil kerja dia di blog dia dan flickr dia... nice touch...

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

salam...

eh eh kak ain :p..mekaseh sbb ingat lg kat mya yeh :)

eddie: salam ramadhan bro!! thanks sbb sudi jengah mya nye blog ni lagi..dah lame rasernye tak masuk blog neyh :P btw.. angel pon suke ambik gamba.?? good!! leh refer kat die nanti :)

deaf_angel said...

lawa pe ko ambik

kecuali kita pro atau carik makan kerja fotographi,
selain tu, janji kita happy dah.

aku pun pakai point and shot camera aje, ngan henpon kamera
yang penting aku happy, so as long ko happy pun dah

tapi kan, pelan2 ko selalu ambik, then ko get the idea apa ko suka.

then buat la foto album gitu... then ko boleh simpan2 koleksi2 ko.. then happy2 syok sendiri sorang2 haha