Thursday, November 25, 2010

«º!¦[] Bersawang []¦!º»

[ Pokok rambutan aku pon tumbuh sawang gak ]

[ Ni amah aku yang aku tinggalkan, turut jadi sawang gak die ]

Assalamualaikum kawan-kawan,

Semoga hari ni ceria semuanya ye. Aku macam biase lah, masuk office pukul 9.00am. Dulu aku rajin masuk awal..jam baru kol 8.20am dah ade dalam office. Tapi semenjak dah pindah ni..Jauhkan perjalanannye..so aku sampai office pon lambat...Oh ye..aku tak penah lg cite kawan - kawan blogger tegar ni yang aku dah berpindah kan?? Nantilah aku cite..

Kembali ke topik asal.. [ B.E.R.S.A.W.A.N.G ]..
Sure korang tanye ape yang [ B.E.R.S.A.W.A.N.G ] tu kan?

Ni ha..tak nampak ke rumah aku ni dah
[ B.E.R.S.A.W.A.N.G ] ?

Berape lame aku tak kemas rumah aku ni? Orang lain semua dah canggih-canggih rumah mereka..dah siap ade renovation siap ade yang demolished and bina balik tapi aku punye dok la still rumah setinggan ni kan?? Hahaha. Padan muke aku sebab dah lame tak balik sini. Cite-cite dalam rumah ni pon sumer membosankan dah. And sebab tu jugaklah takde sape nak singgah rumah aku.
[ Agaknye ]. Aku mane la pandai la renovate rumah aku ni.. Dok harap orang tolong ajarkan je. Tapi sape??
[ Tunggu sampai lebam pon belom tentu ade ]

So dengan gigih la aku kena membersihkan rumah aku yang dah
[ B.E.R.S.A.W.A.N.G ] ni.. Tak de buat renovation takpe...But at least i have to update all the stories daily. Kesian..
Sampai jadi serupa
[ H.A.U.N.T.E.D H.O.U.S.E ] dah..

Okay lah korang..I bet nobody is reading also..so aku menulis kerana aku mahu menulis..

Wassalam

Regards,
Mya Amy Meowww...

7 comments:

Farah Shamsudin said...

ada je aku ni yg hari2 datang...

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

farah,

mekaseh dtg rumah aku...ko tak update pon rumah ko??

Dearie Pearls said...

ALOHA...
lama benar senyap...
welcome back...
mari kita meriahkn blog...

hehehe...

Mea Myra said...

hahaha mommy pon tumpang jengok rumah bersawang ni.. kekeke

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

Dearie Lol Pearl,

haah..lame kan senyap?? hahaha..sorry la babe..i ve been too bz lately..kih kih..bz with facebooking la kans..hows life?

Mommy,

thanks sbb tgok rumah bersawang ni...dah jd cobwebs dah semua..ngahahaha

zura@iwan said...

cepat2 update..hehe

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

zura,

tgh update la ni...nak kene korek balik otak ni ha...ingat balik ape2 yg manerik dah berlaku..ekekek..thanks for remembering babe..