Friday, December 3, 2010

[[...Food Paradise...]]

Sorry gambar blur sbb camera enpon kan..bukan i-phone pulak tu..sob sob

Ni namenye lamb shank..korang p carik la kat cold storage atau carrefour..


Creammy and cheeeeesy grilled lamb shoulder..


Sile abaikan coctail yang besepah tu ye...yum yum..


Good Day To All of You,

Tengok all the photos above. Font color harus merah sebab bile bercerita tentang food, merah ni boleh mendatangkan nafsu korang terhadap food..especially yang sodap kan....
Fulemek....Sodap kan?? tetibe raser nak masak ni untuk esok...Tunggu ye kengkawan..esok dah masak kompom aku apdet dgn gambar yang lebih membolehkan melelehkan air lior korang sumer...[ bahasa melayu aku fail ]


Resipi- resipi diatas boleh didapatkan dari aku ye..Itupon kalau korang rajin la dah menambah minyak- minyak yang dah sememangnye a
dekat atas lantai dapur korang tu.. Jenuh pulak aku mengemop sampai 3-4 kali untuk pastikan minyak nye hilang semua.. Enjoy the yummy photos guys.. :P

Ammy Mya Meow

3 comments:

deaf-angel said...

bestnye... aku suka makanan cam gini..

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

angel,

suke bro?? mya selalu masak mcm ni..at least sebulan 2 kali :P

Mea Myra said...

sedapnye!!! bile leh masak tuk i nih babe.. lame dah tunggu nih.. hehe