Tuesday, November 30, 2010

[[...Sarah Nur Alysha..]]





Salam buat teman-teman,

Semoga korang semua berada dalam keadaan yang sgt tenang pada hari Selasa yang indah ni..Hehe..Saje je aku buat entry ni..Sebab?? Aku rindu sangat kat Alsyha actually.. Dah lame dah tak tengok die..semakin membesar bagai johan gitu..bukan johan raja lawak yang di ceritakan dek Shiela tu ye..haha

So, nak cerita pun aku tak tau ape perkembangan budak kecik tu..so korang layan jelah gamba budak ni ye.. Sangat la adorable di mata kami sekeluarga...


2 comments:

zura@iwan said...

cutenya.....sure awak rindu kan..

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

zura,

mmg rindu sgt kat die...tak tau nak express cemane..jauh kan..brada di perantauan...huhu