Wednesday, November 24, 2010

«º!¦[] Family Ku []¦!º»

Salam Satu Dunia,

Semoga kawan- kawan semua sihat hendaknye hari ni...terlalu banyak yang nak diceritakan kat korang semua sebab dah lame tak menjenguk rumah sendiri ni kan?


Family? Semua pon lagi okay.. Ayahanda and Bonda pon Alhamdulillah sihat walafiat.. Kakak-kakak and Abang-abang pon sihat semua..Mak mertua pon Alhamdulillah..Anak-anak sedare? Oh ya!! [ H.U.S.N.A ] dapat Matrikulasi kat Penang,
[ D.I.K.Y.E ] tengah SPM and [ Y.A.Y.A ] baru dpt keputusan sangat cemerlang dalam UPSR..Aku bersyukur Ya Allah.. Along and the gangbang plak..semua pon okay sajork..Especially
[ A.L.Y.S.H.A ]..fuhhh sgt la
[ A.D.O.R.A.B.L.E + G.E.N.I.U.S ] la budak kecik tu.. Hari-Hari rindukan die sebab die jauh kan..Sob Sob..Bulan July taun depan baru die balik sini untuk SUMMER HOLIDAY..Moga Allah panjangkan jodoh pertemuan kami.. Ameen..

Yess..mesti korang tertanye-tanye..ape cite dengan
[ E.N.C.I.K A.J.E.E.B ] kan?? Alhamdulillah...beliau semakin sihat sekarang ni.. Badan dah serupa BOB THE BUILDER dah.. ketulan-ketulan di perut tu semakin berkurangan dan bercantum menjadi satu ketulan je..dah jadi satu pastu kedepan dan besar membulat pulak..[ SUKA HATI ] Kawan-kawan beliau semua bertanye, " oi senang hati sangat ke?" berat pon semakin bertambah..Alhamdulillah, aku berjaya menajalankan tanggungjawab aku sebaiknya.. orang kate, kalau nak tau hasben kite tu dijaga ke tak, tengok badannye..hehee...jadi badan encik hasben dari 65kg dah jadi 76kg? so tak jage lagi ke tu? Kalau ade yang komplen, mari aku koyakkan mulotnye..

Korang nak tengok latest photo of myself and also my family tak? Kene tengok feedback dulu baru boleh upload..heheh..

Till the next chapter..

Thanks for reading!!

Regards,
Mya Amy Meowwww...

No comments: