Friday, September 3, 2010

[[...Al- Fatihah Untuk Alanna...]]

Salam Buat Teman- Teman,

N3 ni khas aku buat untuk seorang teman baru yang aku jumpe dalam dunia cyber ni jugak. "Mummy Alanna" and "Daddy Alanna".

Sesungguhnya hati kamu berdua amat tabah dalam menghadapi hari- hari sukar tanpa puteri kesayangan. Takpe jangan la korang risau sbb Alanna sudah di apit bidadari syurga.

Tibe-Tibe aku terfikir dan bermonolog sendirian, macamane agaknye ade mahkluk Allah yang DURJANA snaggup buang cahayamata sesuke hati kan? Bile terjadinya mcm adik Alanna ni, Ya Allah..sumpah aku mengalirkan air mata dgn deras skali. Even Alanna bukan la anak aku, tapi.... kehilangan Alanna dan cerita- cerita mummy akan buat aku tidak keruan. I m sure aku akan merindui cerita mummy Alanna seperti mane Mummy and Daddy rindukan Alanna..

Dan, saat aku menaip N3 ni pun, ari mata aku masih berbaki..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim....Kau tempatkan lah Alanna di samping bidadari - bidadari Mu dari Syurga Suci Mu Ya Allah.. Amin Yarabbal Alamin..

Buat Mummy and Daddy Alanna, aku gembira kerana korang masih tabah dan redha dgn kehendak Allah.. :) Take Care...and Hugs and Kisses for Nadime :)

Al- Fatihah untuk Alanna Qish


With Loves,
Amy Mya

3 comments:

deaf_angel said...

wishing ko sekeluarga selamat hari raya

zamrie said...

salam Aidilfitri, maaf zahir dan batin. Minal Aidil Wal Faizin
lama tak mai....

shi3la said...

Al fatihah...



maner ko ilanggg..