Tuesday, November 23, 2010

[[..membuka lembaran..]]

Salam Sedunia,

Dengan harapan semua kawan-kawan sihat hendaknye...lame sungguh aku tak bukak blog dan updating kan?? ni semua sbb dah ade fb dan asek sebok dengan fb..

By the way, insyaAllah aku akan kembali aktif semula updating sbb rasernye terlalu rindu untuk berkongsi cerita dengan kawan-kawan.. Terlalu banyak juga cerita yang aku nak kongsikan bersama..

Okay la kawan-kawan, dengan izin-Nya esok aku cubelah utk memulakan cerita-cerita aku yeh? insyaAllah..Korang doakan aje aku moga panjang umor..boleh aku update blog ni..

Kangen banget same kawan-kawan..LoL Pearl, Shila, Zamri, Angel, Feen and semua la..korang tunggu la aku ziarah rumah korang yeh :P

Regards,
Mya Amy Meow..........

2 comments:

deaf-angel said...

lama hilang weii

Facebook ni, ok la maybe for saying hi ke, apa ke,
tapi nak cerita2 merapu sana sini tampal gambo, blog still best.

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

angel,

yeap true true true..untuk bercerita and posting photo..blog is still the best..kat fb pon mmg takde post gamba sgt..so how u r doing bro?