Monday, August 23, 2010

Berbuke Pose~!!

Salam buat teman- teman,

Tajuk entri mmg menarik kan??? Ade saje dalam kepale korang isu berbuke ni..tapi yang paling banyak sure la hal juadah berbuke pose kan?? Ehem...bile dah semua sibuk dok cerita pasal juadah berbuke pose..dgn gigih nye aku pon nak gak share pasal menu2 berbuke pose yang telah aku lalui dgn jayanye ( abaikan jika aku tak pose oke )

Masuk hari yang ke-13 ni, ade la menu2 menarik yang aku nak share dgn korang... Lokasi akan aku bagitau ^_^ so lets check it out!!


Jenahak Stim Asam Pedas (Terbaek!!! )
Lokasi: Esplanade North Port, Klang


Beef Fusilli with Basil
Lokasi: As seen on plate, Dome


Mushrooms Cottage Pies ( nyum2! )
Lokasi: Dome

2 comments:

deaf_angel said...

ooo the 3rd foto tu aku suka giler wei...

mushroom pie eh...oo la la, mesti sedap


1st pic lawa eh

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

Angel,

Haah mushroom pie kat dome...terbaek wokk!! tak tau la plak kalo ko penah makan kat tmpat laen lagi sedap ker..mya nak g makan rib eye kat TGIF plak pasneyh.. ko dah balik mesia ker??

sile abaikan brokoli tu sbb tiru ko. mya tengok brokoli kat page ko lah yg balik trus g carik brokoli tu..hehe :P