Friday, June 12, 2009

«•´º´••[• Sehari Di Kantor •]••´º´•»

Assalamualaikum,

Hari ni hari yang membosankan..tak tau nak apdet ape dlm blog aku neh..Mood swinging sket sbb bos nye muke erm......bak kate william so hai..ta tau ape kene ntah..tetibe tgahri tadik die tanye dengan aku nape aku masuk ospital arituh..baru nak tanye ke setelah seminggu aku kuar..nate sungguh..

Aku katelah Hypertension..Maw tak terkejut beruk die..siap tepuk2 blakang aku suh aku jage sket..tetibe datang keperimanusiaan die pekejadahnye..But anyway, good to hear that la kan..Sesetengah boss tu takmo langsung tanye..Maybe she is too bz la dengan problem die. Kan her brother in law ( Mr Chan ) baru jer passed away..

Tugas aku harini..erm..adelah Matrade (Trade Leads) sikit..tapi memandangkan server sangat slow aku cam malas lak nak wat. Next week la..takpon kat rumah nanti tgok gune berukben..tu pon kalo aku rajin nak wat..Name dah balik rumah..24 7 dok depan TV men game etc..kaen baju kotor ade sebeban nak basuh..alahaii...malas nye..walaupun hakikatnye masuk dalam washing machine tp aku tetap malas nak sidai..nak kene beli dryer pulak....tapi kalo berli dryer kene beli tukang lipat baju pulak..mane ade mesen lipat baju kan..unless laundry la..haha..

Time aku wat entry neh aku kat opis lagi..menanti waktu nak balik jer..pastuh zasss cabuting..jiwe aku dah kapoot la dok opis lelame..bosan dah..ade raser cam nak amek long leave jer..baru kejap tadik boss kate..Ammy, Monday morning ada meeting..adoiyai....tak boleh tgok aku bersenang lenang..hahahaha...Business Matching ape ntah katenye..

Mata aku ngantok plak tetibe...maw tido...oke all..nak pack barang nak cabot...ade masa apdet lagi...ekceli..lame aku tak bercerita kan...dulu rajin menaip lelaju...skang ni terlalu bnyak menaip hingga jadi malas nak menaip dalam ni..hehe...insyaAllah ada masa akan aku bercerita lagi..tentu kawan2 aku rindu dgn cerita aku..hehe..okay all...moga ketemu lagi...


~MyA~

3 comments:

eddie dewanaga said...

beb, nak elak baju 'sebeban', basuh lah hari2... mcm gua yg tak kurang pemalas jugak ni, biasanya, balik keja terus basuh... mlm sempat kering, dah boleh iron baju ofis, baju lain... adoi!

i need to get my own 'org rumah' beb, seriously!

¤(`×[¤ CrUeLLy ¤]×´)¤ said...

dah tau u need "org rumah" ape lagi..sebat je lah mane2 yg berkenenan di hati..yeh...lu blom kawen ke...mya ingat lu dah kawen.. :P

MrYusSmile said...

hehehe...yus still single..sapa mau..?? hahaha..gurau je..