Tuesday, June 23, 2009

«------•}I|[Father's Awards]|I{•------»







Salam All,



Ahah!! Ni aku nak bagi award kat kaum father pulak...Ader orang komplen..katenye asek IBU je..untuk ayah takde ke..Ok Ok..sempena hari bapa kan?? Boleh lah..ni ambik ni untuk sesiapa yang bergelar bapa ok..

Encik Skid,
Ni amek ni awards ni..jangan bising bising lagi..Hahahaha...Untuk ayah tercinta..Love u so much..Happy belated father's day [ wish utk keberapa kali ntah ] Untuk IBU IBU sekalian..Amekla award ni buh kat blog korang kire cam perhargaan dari aku untuk AYAH AYAH kepada anak korang la kan..Amek oke :)

11 comments:

SkiD said...

A-ha...camtu le..mekaceh!!

sis_nita said...

saperr lagikk kaum bapa kat blogger ni ehh..

nak intai sat nooo..

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Skid,
wah lajusss...sesame...jadilah antara bapa yang terbaik didunia oke.. cayyokk!!

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

kak nita,
kalo nak ikotkan ade je..selain skid ni hah..abg ben pastu sesape lg ntah...buat sesape yang raser diri die bapa la kan..amek je..kak nita amek p buh kat abg joe nye blog pon oke... heheh....

sis_nita said...

Mya,
akak dah publish award kamu kat blog..
haha!
sepantas kilat..

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Thanks kak Nita....muahkss..

LotsOfLove-Pearls said...

bapa2 sila amik hadiah ini...
ehhe..

Cik_daya said...

wah... sonok golongan ayah dpat award gak

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Cik LOL,
Kalo ko dah kawen sure ko ade gak seorang somi yg bergelar BAPAK gak..kekek...kawen pat2..sure ader seruan suh ko kawen kan :P

Cik Daya,
Of cos ade sbb ade org bising la suh bg awards kat BAPAK gak sempena ari BAPAK ni kan..keh keh keh..

afsal_8281 said...

salam zirah
boleh ke nak pick up awards
yg ditayangkan tu??
dgn muka tak malunye nak ambik ye...da lama tak santekkan blog sendirik

selamat berkenalan

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Cik Afsal,
Sile sile...jangan keberatan ya..anbik je..Mya memang suke kalo org amek award kat blog mya..hepi gile..

Change link ya..