Thursday, June 18, 2009

«º!¦[] MInTaK ToLOnG NiE []¦!º»

Salam sejahtera teman teman,

Er....ekceli..Aku takde menda nak di post..cuma nak mintak tolong je ni..Buat sesape yg ramai teman teman..Ajak la mereka singgah kat blog aku ni..Almaklumlah..yang follow blog aku adelah 6-7 orang je..sedih pulak rasernye.. Ada rasa macam nak delete pulak blog ni..

Jadi teman teman...tolong aku ya?? Terima kasih...


~mY4~

20 comments:

sis_nita said...

alalalal..
jangan laa delete blog dik..
haaa.. akak dah follow taw..

sis_nita said...

aisehhh..
naperr akak tak leh follow ehh..
aisehhh..
takpe dik..
akak tgh promo blog kamu kat kawan2 akak okehhh.. :)

Cik_daya said...

salam ..
cik daya singgah leh kan..
jangan laa delete...
best per wat blog...

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Kak Nita..... >:D<
Thanks ya kak nita..bnyak2 sgt thanks...ni nak kene blanje ayam penyet ker?

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

salam cik daya,

thank u very much..ok ok tak delete..muaks..sayang kak nita ang koranga2..

sis_nita said...

hehe!

xpe2. akak tulun ngan ikhlas..
tapi kalo nak banjer gak..
banjerr laa mek D ke piza ke KFC ke tomyam udang ke.. huhu!

LotsOfLove-Pearls said...

Hye there...
Salam ziarah..
xper..
untuk permulaan ni memang susah sikit nak dpt kwn.
saya dulu pun xder sesaper nak g blog saya.. tapi makin lama makin ada teman2.
satu cara, u kena rajin lawat blog teman2 then they'll come to u..
and saya dtg ni coz of ajakan Sis Nita and friend ok..?
i dh follow u..

Queen said...

owh..jgn begitu...buat kerana kamu suka ukan ape reaksi org pada kamu....okey?

blog saya pun tak ramai follower..yang datang menjengah ape tah lagi...

tapi takpela...sebab saya suka tulis blog...untuk kepuasan sendiri...

Semoga berjaya!

Mama-Danish & Sarah said...

ciannya....jangan la ngajuk. ni dia kawan nita nak follow jugak.

kak nita, jgn la mintak kfc, kan dah mkn tadik. Mintak burger king plak. leh ke tuan rumah??

sis_nita said...

haaa..
betul kata LOL..
jgn lemah semangat yerr..


LOL, Daya & Mama.. thanks beb!

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Salam ziarah Pearls,
Wow...Mya suke ada orang datang blog mya...oh ye ker? mmg susah ye nak dapat kawan? mya dah berblog dari taun lepas la sayang..heheh..maybe mya agak bz before dis smpai tak dan nak p jalan kat blog org len..


Cik Queen,
Thank You very much..pasneh ai akan rajin singgah blog yu bile ade kelapangan..

Mama Danish & Sarah,
Mane ade majuk la kakak..Mya oke..rowk and kejam la..hehe..saje je tu menggatal mintak pujik...Wish me luck ya..

Kak Nita especially,
Thanks Thanks Thanks so much kak nita..adoiyai..kene blanje makan dabel cis bege kan ;;) Btw, daya tu sape? LOL tu sape pulak kak?

sis_nita said...

LOL = LotsOfLove-Pearls
Daya = Cik_Daya
Mama = Mama danish & Sarah

nama glemer tu.. hihi!

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

la...mya tak prasan tang daya tu...sorry cik daya..baru mya prasan ni...jgn hukum ai oke :P..HUgs Korang semua..Kak Nita rowk \m/ yeay!! besemangat nak berblog neh...sesilap sehari leh pos smpai 100 blog :P

eddie dewanaga said...

always there for u beb....

keep on rockin'!!!

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Eddie Dewanaga,

Muaharharhar..itu sudah semestinye...Mmg Mya tau lu pengikut setia :"> thanks buddy..

LotsOfLove-Pearls said...

hohoo..

LOL?
thanks sis nita.
siap kenalkan lagi..
and to owner, terus gigih blogging k..
hehe..
kita kenal2 nanti..

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

okay LOL :)..
tak tau nak panggil ape la kakak..hehehehh..

Beauty Touch said...

feen ada di sisi..jangan risau
heheheheh

deaf_angel said...

kelakar la post ni..

errr.. rock maintain. huuhu

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Fen,
haih jadi DG ke...ku bersamamu...heheh..thanks fen for the support.. :)

Deaf_angel [ angel pekak ],
wey..hehe..ape yg klakar :-? alahai...mmg betul ape..mintak tlg kwngkawan blog kan...salah ker :-?
Mya universal..takde rock2 neh..heheh..