Monday, June 22, 2009

«º!¦[] AwArD Lagi. Sile Ambik!! []¦!º»

Awards ni aku tak tau nak bagi kat sape...Bagi kat kakak2 and follower blog aku la kot..yang bertitle IBU..Kak Nita, LOL, Mama Danish & Sara, Kak Daniella, Shiela, Tiniey dan sesape lagi lah yg aku termiss nama dorang..Sila ambik awards ni yeh.. [ Kembang kembang idung aku neh memikirkan dan menanti saat menjadi IBU ]

Ahah!! Award ni plak leh bagi kat sape sape je..Sile amik ye teman teman..Jangan malu..Cik Fen, Cik Daya, Eddie, Skid, Cik Mira..sape sape jelah...iTs open to everyone..Anyway, korang memang rowk la..Buat ibu ibu seperti diatas juga digalakkan ambik award ni ya..free je takyah bayar deposit pon.Haha..Kak Nita amek ni..comel ni bear ni cam kak nita gak :P


Ni plak award yang aku ambik dari LOL..Cik LOL.. mekaseh bagi award ni kat Mya yeh..nak lagi award leh?? [ Gedik lak ] Teruskan men support Mya yeh Cik LOL.. Hugs~~

So, teman teman sile ambik award ini..Especially Kak Nita, LOL, Kak Daniella, Mama Danish & Sara, Cik Fen, Cik Daya, Shiela, Cik Mira..Sile sile sile...Sape tak ambik ANAK BENGGALI JUAL ROTI...Muahahahaha..[ no heart feeling ya ]

Mya_hanny

17 comments:

sis_nita said...

huhu!
huyeeee..
akak dapat dua laa ni kanss..
toce..toce..

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

haih kak nita..2 skali oke....kalo rase anda tak comel kan cam bear tu takyah la amek awards no 2 tuh..muakakaka.. [ mya ade hobi baru neh. Buat award ] :P

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

blh tak aku nak ambik gak award yg ada teddy bear tu?? comel o

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Cik Tinie,
Ambik je...sesape yang nak amek award ni amek je..memang mya bagi je kat teman teman mya :))

LotsOfLove-Pearls said...

hohooooooo...
ok
ok..
thanks ok...
akan di simpan award tu utk masa akan datang..

hehe..

Thanks ok..

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

brape bnyak thanks da cik LOL..muakaka...camane aku leh tak tau yang cik LOL tuh single?? camane aku leh tak tau yang cik LOL tuh Non?? mingai gak aku neh...muakakaka..

eddie dewanaga said...

cantik award tu mya... sweet je, thanx a lot!!!

SkiD said...

Award untuk 'Abah' tak de ke?..sempena hari bapak sedunia ni...huhuhu!

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

skid,
haih perli ka ape neh...skid ni abah ke? ok ok on d way la ni..buat abah2 sedunia..muahahha..

nurdaniella said...

salam mya, hehe.. memang musim award la sekarang nih.. terima kasih yer.. akak amek tau..
p/s: LOL tu kan still anak dara lagi tau.. belum bergelar 'ibu' lagi.. ngeeee..

Cik_daya said...

disebabkan daya anak ramli.. bukan banggali... daya amek kejap lagi...

* daya memang keje n duduk kat Cameron Highlands

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Kak Daniella,
eh eh! amek la kak...mya suke lagi kalo korang amek award ni...sile sile..nanti mya wat lagi..btw, thanks for the info pasai LOL..idak le mya tau die tuh anak dare lagi..haha...

Cik Daya,
amek jangan tak amek..sile sile...ehehe..haih dok cameron ke :-O marilah kontek no..leh roger kalo ke sane..

besi said...

maya...cantik award2 awak tue...
tapi tak leh ambik la...sbb belum lagi....ehheeh

salam perkenalan

LotsOfLove-Pearls said...

Hye dear Mya..

Hohoooo..
dapat award lagi..
nway, aku amik jer ar award tue ok..
and thanks to Kak Nurdaniella for d info..
sweet ar kak..
ehhe...
LOL rembat ok..
thanks Mya..

-ibu LOL-
hehe..

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Besi,
Leh je amek yg ade teddy bear tuh..kan kak nita suh amek tuh...amek je..

LOL,
perli ka weyh..hahah...mane aku tau ko blom jd ibu..tetibe tertaip je name ko kan...so cik LOL..cecepat la kawen...sery dah sampai oke...heheh...

shi3la said...

uit uitttt ade award utk haku...makacehhh yokkk..eh betulkan shiela tuhh haku kann...hakhakhak..kang termalu sodahhh...

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Cik Shiela,
lambat gile pikap ko kan...miakakaka...silelah amek..ade lg ke blogger name shiela dalam neh? :P