Monday, November 2, 2009

[[...Happy Birthday To Me...]]

Salam all,

Lamer gile aku tak update blog aku ni...anyway...update dis time..just nak wish diri aku nye sendiri nye besdey....and also....buat...the following names,

- Sarah Nur Alisya ( MY BELOVED NEWBORN NIECE )
- Cik Farrah (Kawan merangkap adik aku)
- Ms Evelyn ( Director of Operations)
- Encik Ejan ( Baby Zara nye daddy )
- Encik Ady ( Somi Cik Mira )
- Alif Firdaus ( Nephew aku )
- Nadrina ( Kawan Aku )
- Cik Puan Rinie ( Kawan Aku )
- William Chin ( Kawan Aku merangkap org gile kat opis aku )
- Ms Pey Ying ( Officemate aku yg ehem2 )

and buat sesapelagi yg aku terlupa ke ape ke yeh ;;)

Happy Birthday Everybody!!!

Mya

8 comments:

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

happy belated birthday wakakak aku rasa aku lew org terakhir wish...

moga yg terbaik akan menjadi milikmu... amin...

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Qila,
Woi!! Mekaseh yeh ;;) terharu aku...ni blog adelah hak cipta terpelihara oke.... muahahahaha..

InsyaAllah...aku pon senantiasa mahukan yang terbaik utk aku...doakan jodoh aku panjang skali yeh ;;) tuttt!! off record!!

SkiD said...

Hapy beseday!! Lamanya menghilang......

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Skid,

Sorry la skid...busy sgt2 lately...pastuh dok melayan FB ekceli...heheh...

afiq said...

ha besdeyy!??!?!? bile2???!? papepon...hepi besday....moge di pnjangkan usie..di murahkan rezeki

LotsOfLove-Pearls said...

Dear,
Happy Birthday..
Happy Birthday..

Moga semuanya baik2 saja okey..

Cheers!

¤(`×[¤_AmMy_¤]×´)¤ said...

Afiq,

Thanks Sayang!! laf ya 2 d max..muah muah!!

Cik LOL dearie,
Thanks babe!! Doakan yang terbaik untuk mya yeh ;;) laf ya to d max too!!

Beauty Touch said...

slamat ari jadik sayang!!!keep in touch.miss ya