Wednesday, November 25, 2009

[[.. Blur ..]]


Salam Teman Teman,
Hari ni aku macam takde mood sgt nak bercerita ape ape. Tapi sedang dok aku godeh godeh tadik tetibe terjumpe balik CD Blur ni. Lame dah aku tak dengar lagu lagu dari kumpulan ni. Se ingat aku last aku mendengar was when i was in UITM. Muahaha...Dah brape tahun dah kan?

Best sebenarnye lagu lagu dalam ni. Tapi bagi orang orang yang suke mendengar to this genre la yeh. Not all of people out there will have the interest to listen to this type of music. Kate mereka macam nak tidur punye lagu. Ye ke??

Bagi aku la kan, mendengar lagu bukan sekadar mendengar saje. Aku akan menghayati dan memahami lagu tu. Kire cam you try to get into the song itself la kan. Hehee..

Okay la all.. Nanti bile mood aku dah kembali normal, akan aku apdet ya :)

*Rerase cam aku berbadan dua. Comfuse ni

Cheerios,
Mya

2 comments:

sis_nita said...

haaa..

gi check cecepat..

berita gumbire ni lau betul..

kak doakan semoga +ve yerr..

:)

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

Kak Nita,

:'(