Thursday, November 5, 2009

[[...Perempuan BODOH..]]

Salam teman teman,

Ni aku nak cite sket pasal mommy zara yang ehem2 tu kan...Alahai...ingat tak dulu yang baby zara yang comel tu?? hah..ni kisah mommy die plak..eeee...nak kene sekeh ni...

Saspen tak nape aku nak sekeh mommy die?? Ekceli..bukan mommy zara yang aku nak sekeh tu..ni aku nak sekeh seorang ex-kawan baek merangkap ex-staff mommy zara ni. [woi pulang balik lappy mommy zara]

Alkisahnye, die berenti keje notice 24hours and..guess what?? Penipu la plak perempaun tu. This is based on ape yg mommy zara citekan kat aku la. Pempuan ni [B****] sudah tipu sama mommy zara. Mommy zara kate, recently mommy zara dok wat audit account sume..and found out,

- Missing Invoices

Yang sepatutnye ade dalam fail2 account kan?? Tak ade tu invoices tu semua. Bila di tanye kat [B****] tu, katenye nanti die mintak. Nanti jadahnye..ko dah pon hilang ntah kemane membawa sekali segala lappy mommy zara..ish ish...bangsat sungguh ke ko sampai takleh nak beli lappy sendiri?? Then?? kalo dah takde invoice and receipts sume.. Mane pegi duit yg sepatutnye di bayar untuk invoices tadi?? Cube korang bayangkan?? Ala..lambat la korang.. Of course la duit tu [B****] tu gune utk bersuka ria. Konon ade family problem.. Hello..semua pon ade family problem okay..

Tapi tak lah jadi sebangsat ko wahai perempuan. Anyway buat mommy zara..sabar yeh babe..kite carik die smpai dapat.. erm ermm...nak repot polis tak??

Kengkawan yang laen raser perlu ke kite repot polis??


Mya_

11 comments:

IT'S Me N.a.N.a said...

report polis ok!!!!
jgn biarkan perempuan mcm tue dibiarkan bebas tol..okeyh!

¤(`×[¤_AmMy_¤]×´)¤ said...

CIk Nana,
tuh lah...mane leh biyarkan org begitu berkeliaran..die ilang trus..pindah rumah sume bagai..haha...memang kene repot kan2??

afsal_8281 said...

dear
akak tak faham cite la
meh story pelan2 ye
huuuu3X

¤(`×[¤_AmMy_¤]×´)¤ said...

Kak Sal,

Nak dicite panjang sgt...mya pendekkan..kire camni kak..kawan mya ni, kene tipu dgn staff die..staff die ni ex kawan baek die la..die bg notis berhenti 24hours kat kwn mya ni mase tu kawan mya pegi Bali..balik2, kawan mya tengok semua2 documents and invoices sbb nak auditting..and she found out her laptop missing..and invoices yang sepatutnye u shud get from the suppliers takde..

meaning..kawan mya ni bagi duit kat perempaun tu suruh bayar supplier kan?? tapi die tak bayar..macam tu lah citenye..

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

beb... kalau ko wat police report pun x guna gak... bukti tak der... apa kata cari dia sampai dapat...

hans said...

report polis pun perlu bukti kukuh
tapi tak salah pun buat report
at least dah ada laporan awal
pastu try cari bukti
senang2 tangkap jer terus bawa pergi polis

¤(`×[¤_AmMy_¤]×´)¤ said...

Nad,
Mane kami nak cari die?? kalo dpt la...pindah rumah and tak dpt dikesan ni..

Hans,
Thanks fro dropping by..nak tgkap camane..sbb die dah hilang bersama bukti2.. haha

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

boleh kut report jer la

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

Cik Puan Tinie,
Thanks for reading...haha...nanti ckp kat kawan tu suruh p report~!!

hugs for fatin ya :)

sis_nita said...

isk..

nak report.. tapi bukti takde..

nak carikk tapi ilang tah kemana..

kak aderr idea shaitonn..

pe kata p jumpa bomoh..

mandrem jerr kasikk panas..

uhuhuhu..

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

Kak Nita!!

Muahahaha...ade ke suh mandrem..jom mandrem mamat yg shok kat akak tu jom >:/