Wednesday, November 25, 2009

¤(`×[¤_Award Untuk Semua_¤]×´)¤

Salam Teman Teman,

Memandangkan aku sangatlah bosan and have got no idea what to do, aku pun buatlah award ni ha..Ape kate korang amek je buh kat rumah korang..

Agak lame aku tak bagi award kan? Kalo tak dulu tuh rajin..ade saje award nye kan?? P jenjalan kat rumah kak nita tadik terpandang plak la panda tu.. Teringat lame tak wat award..

Sempena dengan itu.. erm..sile lah amek yeh...kalo korang tak suke toksah la amek..tapi i ll be very happy if korang amek la kan. Bukan susah pon.. Free lagi kan :))




Hugs




Mya~!!

8 comments:

sis_nita said...

macehh mya..

kak nak ucapkan salam aidiladha wat mya dan pak ajib k..

:)

deaf_angel said...

fren, slamat hari raya aji to you and family

Mama-Danish & Sarah said...

maceh mya...akak ambik ya...

selamat menyambut raya haji dr akak sekeluarga...

LotsOfLove-Pearls said...

ku amik nie..

thanks and salam aidiladha utk Mya and keluarga..

selamat beraya dan bercuti..

afsal_8281 said...

thanks mya
akak amik tau
cumil mcm org yg bagi jek

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

Kak Nita,
Sesame kak :) salam aidiladha to u too....muaks!!

Deaf Angel,
Selamat hari raya to u too bro!!
Thanks for dropping by!

Mama Danish & Sarah,
Amek je kak...saye sgt sookaa!! hehe :) Laf ya!!

Cik LoL Dearie,
Amek je yunk!! U r most welcome and thanks for the wishes :) hugs~!!

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

Kak Sal,
Amek je kak...i would be very the happy!! :D

Beauty Touch said...

TQ hunny =)