Friday, January 6, 2012

[[...2012...]]

Assalamualaikum dan Salam Seantero,

Uhuk Uhuk! Sorry la masuk- masuk rumah terus batuk.. Almaklumlah, rumah tinggalan sejarah. Banyak artifak kat dalam ni. Haha. Mintak maaf kawan- kawan sebab lama tak adpet entry. Bukan apa, penyakit M tak mau baik pulak. Tapi sekarang ni macam dah bersemangat balik nak apdet. [ Harap- harap bukan omong kosong lagi la pasni] (malu acik tau!)

Hari ni sempena hari pertama aku apdet blog dalam taun 2012 ni, harap- harap tak terlambat la nak ucapkan
[ S.E.L.A.M.A.T T.A.H.U.N B.A.R.U ]
pada kawan- kawan semua. Semoga tahun ni akan menjadi tahun yang baik untuk semua. Semoga Allah merahmati hidup kawan- kawan semua. Nothing special happened to me back in year 2011. Kalau ada pon dah tak ingat kot. Terlalu banyak yang berlaku and rasa terlalu pantas masa berlalu. Dah melangkah setahun lagi umur aku. [ D.A.H T.U.A ]. Haha..

Okay la kawan- kawan sekalian, aku mahu apdet cerita lain pulak. Check it out!

Cheerios!
Mya Meow Amy

1 comment:

GtHans said...

uhuk3..aaachummm! ;p
slmt tahun baru..