Friday, January 13, 2012

¤(`×[¤_Billy Jean_¤]×´)¤

Salam Teman- Teman..

Last weekend ada perjumpaan merangkap lawatan ke rumah Ruby Gemstone kat Sg Buloh.. Tujuan asal sebab nak pegi menjengok Billy, anak si Bebek yg baru beranak dalam dua tiga minggu lepas rasanya..Memandangkan aku dah memang ada kat rumah ibunda aku kat Gombak tuh, sekali jalan jelah. Nak-nak pulak Encik Ajeeb ada badminton petang tu. (Peluang keemasan okeh!)

Sampai rumah Ruby dalam pukul 2 lebih tak silap. Sekali dengan Cik Marie..Then, tengok Papa Meow dah ada kat sana tengah makan. Bau wangi masakan tak payah cakap la.. Aku ni..kalau bab makan memang laju! Tengok- tengok menu..huish..sedap betul.. Keli Salai Masak Lemak Pucuk Ubi Dengan Belimbing. Nyum! Nyum!

Sambil- sambil makan tu, tetibe P.Ngah dengan M. Ngah pon sampai jugak..Tu dia! Sebelanga nasi daging (Sedap giler woo).. Layan layan layan.Tengok- tengok Umi Shakina pun sampai.(oh ade makcik ni)Makan punya makan punya layan sedap! Sampai perut kenyang! Ingatkan nak sambung makan lagi, tup tup perot plak dah ketat then dorang pulak dah nak pegi ke ladang ternakan tengok si Bibik, Bebek and the geng! Ni lah hasilnye :p ade lagi belen yang lain..nanti apdet lagi yeh..meanwhile, sile layan dulu gambar dibawah ini...Ekekkeke...



Till the next updates, have a pleasant day ahead all!

Mya Meow Amy..Pursss

9 comments:

GtHans said...

memula dulu ingat Billy ni jantan..ehehe

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Kakak,
Erk...aku rasa macam betina..ke aku pon tak pasti jantina dia..ahahahah :P

m4rilyn said...

HOIIIII perli la tu. Billy xde follower la . aku tgk belah rambut dia tu caAm Ayan dia si Bebek...rambut belah tengah tp Bibik punya ada pusar. errr

Billy tu anak Ayah sbb dia gugirl

PS: aku cilok gambar cantik nie ye walo ko bagi ke tak, huh

UniMeOw said...

wow,,,femes cik marie! :D

meowwmania said...

besaunya gambar cik marie heheee...


jeles tak dpt join!

Anonymous said...

Unimeow,

Beliau sejak dari dalam perut dah femes :P

Mummy Memon,
Takpe! next wik kite g jenjalan okeh Lyn!

Mya

deaf-angel said...

u are really passionate about animals.. great.

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Deaf-Angel,

Thanks Bro! u should have join us too!! lots of fun u know..hehe..

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Marie,
Komen ko tu masuk tong spam..baru kejap ni aku perasan..sorry ah...oh ye..ko nak ke gambar tu yg unedited? aku ade nih..kih kih kih