Thursday, March 10, 2011

«º!¦[] Blogwalking []¦!º»

Salam teman- teman,

Happy Thursday!

Erm nak apdet sket je pasal recent activity.. Aku rajin jalan- jalan ke rumah- rumah pencenta kucen same seperti aku.. the followings are the recent one yg aku jalan je sane trus jatoh chenta dengan anak- anak mereka!! They are just

[ S.O A.D.O.R.A.B.L.E. !!! ]

- Encik Thalhah ( kat sini la jumpe banyak gile pencenta kucen )
- Gt Hans ( ramai gile adik beliau )
- Afiqah ( she is only 10 )
- Leena Cute ( Sunyi )

Kalau korang semua pencenta kucen tegar gak, boleh la korang semua ikot blog dorang ni.. Hari- hari boleh tengok kucen- kucen mereka.

Till the next updates,
Have a pleasant day ahead guys!

Regards,
Mya @ Ammy

11 comments:

gt hans said...

ehehe..mmg byk giler..mujur tuan dia tak giler..ekeke ;P

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

hans,

thks for dropping by..eheh..bnyak takpe..dorang sumer mendoakan kite..and dorang sgt COMEL!!

mya hari2 ckp dgn kucen2 mya..time bg dorang makan tu ckp.." nanti doakan ami tau..doakan yang baik2, ami sihat blh jage korang"

:)

gt hans said...

Mya..kita jaga biasa2 jer..janji sihat n cukup mkn jer..yg lain2 sumer dorg berdikari sendiri..:)

kita lak slalu pesan.."..kalau kakak takder nanti..jaga diri bebaik..jgn menyusahkan org..nanti org marah.."

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

hans,
tak kisah la yg biase ke yg ape pon..mya pon ade gak kucing kampung..bnyak sgt..semua kat rumah mak :) hitam tu asek2 branak jer..nak di mandulkan kesian pulak tp takpe..rezeki tu.. :)

yg best semua kiut2 mcm kucen hans gak ^_^

besi said...

selamat hari khamis...

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

besi,

Selamat hari khamis ^_^

thalhahaziz said...

terima kasih di atas iklan free anda.. ada masa mai lah jenguk kami di teratak buruk papame0w..

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

Encik T,

Mmg nak p tengok pon la Encik T tp tak tau rumah PM kat mane...dari harituh carik..tanye kat Papa Hero sbb ade terbace entri Papa hero g sane..uwaa... kat mane??

Chika said...

Hehehe... hari ni Chika pulak datang singgah sini....

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

Chika,

thanks so much... kem salam peluk ceom utk anak2 chika yeh :P gomol2 sekali :P

meowwmania said...

haaaa...dah jumpa!!

apsal tak tinggal link kat blog, susah payah org carik..nak men sembunyik sembunyik lak dia huhuu

yeay!! bertambah lg geng animal lovers ;)