Tuesday, March 8, 2011

«º!¦[] Blog Walking []¦!º»

Salam Teman- teman,

Semoga hari yang korang jalani hari ni ceria..Agak lame aku menyepikan diri dari updating the blog. Bukan aku lupa tapi masa tak mengizinkan aku untuk meng apdet. Kerja semakin betambah banyak sekarang ni, Chai [ M.a.r.k.e.t.i.n.g M.a.n.a.g.e.r ] merangkap colleague aku dah berenti kerja. Mungkin dia dapat offer lebih baik. So, segala tanggungjawab yang dia buat sebelum ni dah jatuh bertimpa kat atas bahu aku. Penat! Tapi aku redha dengan ujian Allah ni. Mane tau promoted lagi ke kan? [ H.A.R.A.P.A.N ] :)

Tiada yang menarik untuk aku ceritakan. Aku lebih gemar blog walking je sekarang ni. Kadang- kadang time lunch aku peruntukkan masa untuk blog walking. Recently, [ eh ye ke? ] dalam 2 ke 3 bulan lepas rasenye, aku terjumpa satu blog ni. Menceritakan tentang diri seorang makhluk Allah yang sangat besar pengorbanan beliau terhadap haiwan. Aku rasa pahala beliau ni sangat banyak yang dianugerahkan oleh Yang Esa. Beliau adalah seorang pencinta haiwan. [ tak kisahla ape pon ]. Aku telah jatuh cinta dengan cerita- cerita beliau tentang kerenah anak-anak beliau yang sangat ramai..Aku pun tak tau berapa ramai anak yang beliau ada. Aku yang hanya mempunyai 5 orang ni pun, rasanya sangat gembira. Apetah lagi beliau yang mempunyai beberapa orang. [ Maaf, aku lebih gemar menggunakan orang dari ekor ]. Aku rasa korang semua tentu tau apa yang aku maksudkan.. Kucing- kucing kesayangan aku. [ BB, Dora, Putih, Betty dan Berry ]..

Sebelum ni aku rasa tak pernah aku ceritakan pasal [ B.e.r.r.y ]. Oh ya!
[ B.e.r.r.y ] adelah kucing baru yang aku miliki. Berwarna Kelabu, bermata oren :) nantilah aku buatkan entri khas untuk [ B.e.r.r.y ]. As for the rest, mereka semua masih lagi menten. Especially BB aka Garfield. Beliau semakin gemuk dan berat. Aku senanq hati sama seperti beliau. Betty baru saje di injet minggu lepas. Betty semakin keding mungkin kerana terlalu hyper. Hari Jumaat lepas aku jumpe Betty atas almari. Hairan macam mana beliau boleh naik tinggi macam tu. Takpelah asal beliau senang dengan apa saja yang di lakukan ^_^.

As for Adora and Putih? Mereka pon sihat walafiat. Putih maseh lagi dengan habit beliau yang suka poo-poo bawah sinki, belakang pintu :) Takpe, aku bersihkan tapi harap- harap korang doakan aku yeh? ^_^

Oh ya, pasal blog seorang insan yang berhati mulia tu, korang blh la refer kat sini.

[ P.a.p.a M.e.o.w ]

If possible korang follow la sekali..insyaAllah korang akan terhibur bila membaca segala cerita- cerita beliau sama seperti aku :)

Till the next entry, have a pleasant day ahead guys!

Regards,
Mya @ Ammy

2 comments:

thalhahaziz said...

Tq pr0mote bl0g abang kite..

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

Encik T,

U r welcome..nanti mya promote belog Encik T jugak okay ^_^ we are the cats lovers :)

tq again :)