Thursday, November 6, 2008

The Beginning

Assalamualaikum wbt...

Bermula lah lembaran aku dlm menulis blog nih..Nothing much to write here just a simple introduction to myself. Aku tak pernah berblog atau memblogkan diri aku before this. Maybe aku sgt sibuk dgn carier ku atau aku tak pernah terfikir pun utk berblog. Aku pun tak tau mane dtg ide utj berblog plak dah. Mungkin setelah aku membace ide abg aku (asamkeping @ nizam) and timbul ide untuk berblog ditambah pule di sarankan oleh abg dean :P. There is nothing wrong in blogging just that ur blog tuh kene lah jage sket statement nye. Takut ade plak yg termasuk ISA kang. Hahaha.

A bit about myself, i am women, married and 26 years old. Working in USJ 9, staying in Puchong with my beloved Ajeeb. Working with a giant company which organise Events & Exhibitions as well, regardless international might as well domestic Events. For more information please do not hesitate to contact me. Manelah tau korang nak buat sale ke. Hahaha..

And raser nyer takde ape dah. If korang nak tanyer paper kat aku, korang contact lah aku. :D

Sekian, terima kasih :)

Regards,
Mya_Hanny


5 comments:

zamrie said...

hai mya, rasanya pernah jumpa nick nii kat thn munkin, terima kasih kerana lewati laman blog aku, seperti ko aku pun gatal nak berblog gak... new kid on the blog hehehe
aperpun padaku blogni bagus jika tahu cara menafaatkannya... moga paham

a s a m said...

tahniah adik ku yang sihat belaka dengan terlancarnya blog ni..abg suka bila ada kemajuan dalam hidup..mencuba sesuatu yang baru sebagai cabaran dalam mengharungi liku2 hidup yang mencabar.. keep it up sister!

p/s: its "ezam" by the way..uncle tu biler nak blog plak? asyik racun orang jer ..

abi-abdullah said...

assalammu`alaikum ... pesal tulisan nya gelap sangat ?api xde ke ? susah nak baca... bagi yang terang sket erk

MrYusSmile said...

ai..i kwn zamrie dn jumpa rumah u pun sbb i lalu..nampak lak alamat awk ni..so singgah kjp..bagi salam..tpi x ada y menyahut...so sy tgglkan pesanan dalam ni aje...:)
keep in touch ok...

mya_hanny said...

thanks all sbb singgah di blog aku..at the moment i m abit bz to write stories..will update soon :D