Tuesday, September 1, 2009

]]..Mana Kak Nur Daniella..[[

Salam teman teman,

Selamat menyambut merdeka..heheh..lambat la aku ni kan?? anyway...ni nak tanye korang...
Agak- agak korang ni jiran ke dengan beliau ker kan?? Ada korang nampak kak Nur Daniella aku tak?? mane la die pegi kan?? raser cam dah alem jer beliau ilang? Sape kidnap ni?? uwa... sumer nak kid nap akak akak aku ni nape??

Kak Nita aku pon bakal ilang gak..mane ni...uwa...tak mo ah cenggini...aku yang ilang takpe :D ngeee...

So buat sesape yang nampak Kak Daniella tu kan...sile lah suh beliau apdet blog yeh :P

Buat kak Yan?? Sorry mya baru masuk blog akak...sabar yeh kak?? ada hikmah tu akak dok naik turun kot tu :P

7 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Hye Dear..
Kak Nurdaniella sedang bercuti panjang. Dia kim salam kat semua.

Bila dia dah kembali bertugas / bekerja atau mempunyai kelapangan, dia akan update blog.
Buat masa ini, dia belum berkesempatan utk mengupdate blog.

hehe..

sekian laporan.

Mama-Danish & Sarah said...

Mya, mana kak nita pergi....

akak tak sempat baca n3 dia yg last tu, sekali masuk dah tak bleh dah...huhuhu...

nape la suka main sorok2 cenggini...

moga sis nita sihat2 aje...

sis_nita said...

haaa..

betul3x..

Kak N tgh dilanda kebizian melampaw.. :P

akak dah privatekan blog akak.. hanya tuk seketika.. akak nak block iteww jantan keberet!

tak suka tak suka tak suka.. dia kaco privacy akak.. ko taw.. dia leh pi curikkk gambar akak yg kiyut tu.. manee akak tak hot.

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

huhu kawan yang sangat perihatin bagus bagus

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Cik LoL,
Hey Dear..thanks for the info...rindu la....huhu....

Kak AIn,
kak nita prebetkan blog die...takde sape pon leh masok dah...sian kak nita...jantan kebret tu kaco die..tak tau ke org tu dah kawen...sebok2 lg...ee tak faham dgn org skang ni..suke sgt kaco kebahgiaan org len kan..

kak nita,
tgok ni atas ni..kak ain wisau akak ilang la...alahai akak takyah la prebetkan blog akak tuh..akak prebet kan utk org2 cam c biyol tu jer..takpon akak inbite kami2 yg kiyut cam akak jer.. :d ngee...akak bnyak2 sabar k..

Kak tinie,
lame mya tak masok blog akak..nanti mya free mya p sane yeh..mya nak siyapkan keje yg betimbun ni dulu...arituh cuit tak sihat lamekan..hugs for fatin :D

IdzaRis79 said...

Mmg prihatin betui adik yg sorang ni!!!

nurdaniella said...

salam mya, huhu.. terharu sungguh akak.. sayang jugak mya pada akak yer.. huhu.. apa nak buat.. harap bersabar yer.. doakan la akak cepat kaya.. hehehe..