Friday, August 28, 2009

[[ Entri untuk MAK IMRAN a.k.a MAMA LUNA ]]

Salam Teman Teman,

Entri ni khas aku buat untuk seorang MAHLUK ALLAH yang tak tau bersyukur!! Seorang sahabat aku dapat komen kat SB die..kesian..adeke anak die yang comel and genius tu si MAK IMRAN a.k.a MAMA LUNA ni kate kan anak die Down Syndrom!! Bodoh punye manusia..

Wey MAK IMRAN kalo la enkau terbaca akan entri aku ni kan...baik lah ko bertaubat..Baby Zara tu sangatlah sempurna... yang ko kate die SD ke kenapa?? buta kah ko?? Subhanallah..

Kenapalah ko dilahirkan menjadi seorang manusia MAK IMRAN a.k.a MAMA LUNA. Kan lebih bagus ko dilahirkan menjadi seekor binatang??

Binatang pun tau sayang anak woi!! Ko tu anak ko cacat ke ape yang dok dengki sangat dengan anak orang ni?? iSh iSh.. Aku doakan la ko ni kene panah petir ker ape ker...mulot sungguh melambangkan yang ko tu GILA!!

Buat kengkawan cube korang g kat blog kawan aku ni

www.meamyra.blogspot.com


..korang g tengok la ZARA..sangat comel kan??


7 comments:

Cik_daya said...

sabar akak

PaPa&MaMa Kyra said...

salam..tumpang tgk...
hhehe tu la terkejut jugak baca citer ni..tapi i teringin nak tgk blog si mama luna tu..cari2 tak jumpa, u ada link dia tak..nak tgk anak dia cam mana sampai si luna tu sanggup kutuk baby zara

Mea Myra said...

babe! i love you la babe!.. zara loves you too!!.. u know wot hari ni bukan tempat i je yg kene kutuk. my blog fren pon dia kutuk siapa yg backup i baby dier sure kene kutuk gak.. tgk kt my entry pasal mak meroyan ni.. tgk kt nama Joan Clair n intan..

love u babe! mwah

sis_nita said...

ish! akak dah masuk blog kawan adik tu..

naperr lak dia cakap baby zara yg sangat comel tu SD?

eeee! sangat sentapp okehhh.. rasa mcm nak CILI jerr mulut dia..

adoiyaiii.. akak tak pose nehh.. mmg byk badword kuar lak kangg..!

Mama-Danish & Sarah said...

sabar dik,

setiap ibu pasti kecik hati dan sangat marah kalau orang lain sesuka hati kutuk anak yg kita kandung......buruk baik dia tetap anugerah tuhan kan...

satu pesan akak, biarlah "MAMA LUNA" dengan kehidupannya....jangan sampai kita jugak terikut-ikut dengan perangai dia....

dibulan puasa ni, elok dikawal perasaan amarah tu, kang terbatal lak pose nanti...

kita serahkan aje kpd Allah, kerana Allah lebih mengetahui apa terbaik utk dia...

utk baby zarra......kamu sangat chomellllll....

deaf_angel said...

too much ler orang yang kasi komen DS gitu.
benda2 gini jangan buat memain.

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Cik Daya,
Mane leh sabar bile orang tak reti bersyukur dgn kurniaan Allah..

Mama Kyra,
Thanks for dropping by babe..takde link la yunk...kalo ade dah lame i p serang dulu..

Myra a.k.a mommy zara i, :)
thanks for loving me both of u...love u guys too..ish...i raser makimran ni gile ni..

Kak Nita,
ahahaha!! tau takpe kak..kanz ara sgt brilliant..mak imran jeles la tu..

Deaf Angel,
tau takpe...sume tu bukan keje kite kan..keje Allah nak tentukan..ntahla..mungkin ada hikmahnye..