Thursday, September 3, 2009

·!¦[· Kenkucen Aku ·]¦!·

Salam teman teman,

Disebabkan aku takde keje nak dilakukan and aku adelah sedikit bosan kan?? meh la aku tempek gamba kenkucen aku.. Aku ade 4 orang kenkucen semuanya.. 2 perempuan and 2 lelaki.. Aku sayang mereka. Dalam 4 orang tu aku paling sayang Oren [ G.A.R.F.I.E.L.D ]
sbb beliau sangat adorable and comel gilak :P


[ GARFIELD KECINTAAN AKU ]


KORANG TENGOK TIDO PON PAKAI BANTAL . KALAU KORANG BAGI BANTAL KALE LAEN KAN?? BELIAU RELA TIDO BERBANTALKAN LENGAN



BELIAU MEMANG SUKE KALO DILETAKKAN BEGINI

TENGOK PALE BELIAU KAT MANE?? HEAD REST YANG PALING BEST




SAPE USIK BANTAL NI MEMANG CARI PASAL LA DENGAN BELIAU




[ GEMOK KECINTAAN KU JUGAK ]



TENGOK BETAPE GEDIKNYE BELIAU




OREN POSING DENGAN EMSEMNYE. NI MEMANG POSE KEGEMARAN BELIAU OKE..



TENGOK NI KALO TIDO MAK AIH..TAK INGAT DONIA DAH..



KACAK TAK BELIAU??


PUNYELAH LIAT NAK SURUH BANGUN NI



OREN YANG GEMOK



BELIAU SUKE DUDOK ATAS SIDE TABLE AKU



MUKE SUNGGUH SUCI LA PULAK SI GEMOK NI



KORANG TENGOK BETAPA GEMOK NYE GEMOK



ALAHAI..SUKE GEDIK TAU. GEMOK NI MMG RAJIN POSE BILE AMEK GAMBA.CAM TETAU JE KEMRE TU POKUS KAT BELIAU


[[ DORA KECINTAAN AKU JUGAK ]



NI LA DIVA DALAM RERAMAI KENKUCEN AKU.. MEMANG DIVA ABES AH.
CAM QUEEN GITU




Aku ade sorang lagi kenkucen yang takde gambo dalam ni. Sebab beliau memang susah nak di ambek gambo. Suke sangat men cak cak dengan aku. Puteh name beliau. Dalam 4 orang kenkucen aku ni oren sorang je kale laen. Yang lagi 3 orang sume kale putih bersih. Sebab tu la oren ni terlebih maje kot dengan aku. Walaupon beliau lelaki, beliau sangat behave. Takde macam gemok yang suke sangat spray kat pokok bunge aku. Ade lah aku bawak si oren pegi Vet. Setelah di periksa, vet tu kate hormon si oren ni laen sket. Bile aku tanye laen cemane..korang au ape vet tu cakap??


GARFIELD NI PONDAN LA PUAN... Muakahkahkah!! Al kisahnye...mase aku beli beliau dulu pon aku tak tau beliau pondan.. Nasibla kans?? Apepon aku tetap bahagia bersama kenkucen aku :D

[ tetibe rendu mereka ] yey nak balik jumpe mereka :P

Mya Hanny

16 comments:

sis_nita said...

uiiiii..

gebunyerrrrr.. hmmmm.. kalo gi umah kamu, mau akak gomol2 kucen itewww..!

dik.. naperr buhsan laks.. :)

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

kak nita!!
buhsan la kak..tak tau anpe buhsan...lately ni asek buhsan jer..keje takde kanss?? otak pk nak coti je next week..adoiyai...senin ni keje lak dah..bongok bongok!! tak suke tak suke!!

eddie dewanaga said...

me love the cats too... they are like tigers, in smaller scale though...

SkiD said...

eeeee kucin!!...suke nyeeeee....

Mama-Danish & Sarah said...

comelllnya kucing ko dik...

jgn kasi sis nita cium cat ko dik, kang asma dia datang balikkk...

nape la kakak kita ni suka betul langgar pantang....

kalau dia sakit kita gak yg merana nanti.....huhuhu...

Beauty Touch said...

mya best nyeeeeeeeeeeeeeeeee byk kucing.sume comel2 bulat3...suke2!!!hehehhe...bile nak jumpe nie

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

COMEL COMEL COMEL gilakkkkk kenkucing Mu itew...aku pun sgt suka kat kucing tapi apakan daya..
aku duduk rumah flat, kang terjun plak kucing aku tu :(

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Eddie,
really?? suke kenkucen gak ke?? ade tak kat rumah ;;) mintak :D ngeee

Encik Skid,
suke p lah beli satu :P

Kak Ain,
jangan jeles oke...kenkucen mya mmg sume comel cam mya gak..haha..nanti raye jempot kak nita datang rumah kene simpan anak anak mya kat umah mama..takleh letak kat rumah...kang di gomol2 kang..mya gak yg kene..

Cik fen,
jangan jeles...i ade 4 anak oke...2 girls and 2 boys..heheh...express gituww.. nak jumpe?? jom la..bg tau la bile :-w

uik cik tini,
aku dok tingkat 13 lagi oke..muahahah...tapi dorang pon pandai...tentakut je nak kuar kat belkoni tu..muahahaha..sume dgr ckp :P

arryani said...

Memang gebus giler...

pandai eh ko jaga kucen dik..

kalo kucen tu kat umah akak,
dah lama kena tambat ngan hero2 akak

Beauty Touch said...

i anytyme..
kite buke same2 la...jomjom!sis nita jom skali!!`

sis_nita said...

ahaks..

fennnnnnn.. jom laa jumpaaaaaaa.. mya.. kang ko bawak kucen gebu sekor taw..

musti wawa teruja :P

deaf_angel said...

very very nice..mesti ko happy ngan dorang.
aku suka kucing, tapi tak terdaya nak pelihara huhu

Mama-Danish & Sarah said...

mya, sis nita cakap ko nak privatekan blog ko ni..betul ke???

jangan lupa invite akak nanti....takmo sembunyi-sembunyi k...

sis_nita said...

hellooooooooo..

ni taw laa privatekan blog..

takkan tuan umah pon menyepi..

dik.. ko ke mana..?

ko sihat ke ni..? ko tgh geguling ngan kucen ke weii..

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Kak Yan,
haah gebus...nak menten pon poket bedebus..muahahaha...

Cik Fen,
Jom la...alahai...jom la....jom...i desperate nak buke kat luar ni...jom la..

Kak Nita,
jom..lets gone...ngaa...bawak sorang??kalo die nak la kak..kang die nyorok2 kang sape nak jawab?? :P lagi pon kan...orang tu ade asma..jangan mimpi la cik kak oi!!

Deaf Angel,
Thanks...happy la wey...kao ko tgh stress kan..cube ko ckp dgn dorang.sure dorang leh happykan ko :d ngee

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Kak Ain,
Haah la kak nak prebetkan blog..tapi apekan daye...cam tak jadik jer...mya menghadapi masalah yang same dgn kak nita tu kak.. Pasal Makhluk Allah yang tak diundang tu...alahai...

Kak Nita,
Ader ni kak oi...alahai....takot sgt orang ilang...ni no tipon orang..amek ni...eyh lupe p;ak..nanti gmail kat ko ye kak :D