Wednesday, August 26, 2009

]]...Aku Kembali On Air...[[

Salam teman teman,

Agak lame aku bercuti dari berblog kan??? ahahaha...kini aku kembali..aku tak sihat hari tu..demam teruk...fever of this year la agaknye...

Memang adat la aku ni..dalam setaun ade la aku demam yg paling teruk sampai takleh bangun..tapi demam jer..bukan sakit len2 oke..kire kire aritu..dekat 3 minggu aku tak sihat...seminggu lebih tak berbangun and tak bermandi...tak boleh nak mandi..mandi je menggigil..even aku mandi air suam skalipon..sudahnye...asben la yang ngelap badan aku..[ Thanks Ajeeb ]

Mama ade suruh aku balik rumah beliau sebab katenye sape nak jage di kala demam...No worries la mama..Sepanjang aku bercuti sebab demam tu, Ajeeb amek cuti gak.. Kengkonon demam jugak. Ya..aku bersyukur Tuhan termukan aku dengan Ajeeb [ W.A.L.A.U.P.O.N ] kengkadang eee...rase macam nak je ramaskan beliau. [ A.J.E.E.B ]

Okey teman teman...i m back on track..buat teman teman yang dok tinggal offline msg utk aku tu..mekaseh bembanyak yeh...aku akan terjah blog korang soon...C ya!!

Mya

12 comments:

sis_nita said...

so sweet.. hmm.. camni laaa.. baru aman rumahtangga.. aderr asben yang so caring about his wife..

welkam bek dear..

SkiD said...

Haaa!..ok pe asben tu. Tu la, kekadang asben ni tak tau nak tunjuk sayang kat wife...bukan tak sayang...!!!

LotsOfLove-Pearls said...

Get well beb..

eddie dewanaga said...

semoga sihat seperti sediakala...
berkat Ramadan beb.

mrs.miera said...

hah.. seb baek time2 cenggini ajeeb pandai main peranan.. kalo x.. mau kne bambu ngan sayam ai neh.. har.har.har

afsal_8281 said...

syukur alhamdulillah mya da kembali sihat
kembali aktif berblogging
kembali bekerja

hiiii3x
tu la suami aka lelaki ni kan mya
kita tak dpt nak bajet tingkahlaku dorg ni
kdg2 rasa mcm dorg syg sgt kt kita kdg tu tak
kdg rasa mcm dorg caring sgt2 tp kdg2 tu rasa mcm tak

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Kak nita,
Welkam welkam kak...hahaha...asben ni tetibe je jadi camni plak die...elok la kans...suke mya tau..

Skid,
sape kate asben tak sayang ni?? copy paste balik stetmen tu..kan mya kate asben tak alert jer...

Cik Lol,
helu darling...mya dah oke...back on track..nati p jengah rumah kamu yeh yunk..muaks :-*

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Eddie,
alhamdulillah bro...mya dah oke.. dah..mungkin la kan berkat bulan ramadhan ni...bersyukur..

cik mira,
yunk, tau takpe..ai kan lenmacam cket..kene la tau ai cemane..ajeeb ni somtimes sgt adorable..somtimes eee..cam nak masuk dalam washer machine nak buh detergent and mesin smpai 70 minit..

kak sal,
mekaseh kak...berkat doa2 akak2 mya ni la mya kembali sihat... :)
betul tu kak..somi ni kans..kengkadang ee...ntah tak tau nak ckp ape...anyway...selamat berpose kak sal..

Cik_daya said...

selamat kembali
bertuah nyer,,
semoga sembuh cepat
selamat berpuasa

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Cik daya,
Thanks a lot..selamat menjalani ibadah puasa...

Mama-Danish & Sarah said...

welcome back mya....patut la lama ko menyepi ya dik...

selamat berpuasa....

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

kak ain,
thanks kak...selamat berpuasa utk akak and family also..