Monday, March 12, 2012

«º!¦[] JoJo []¦!º»

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera Teman- Teman,

Hari Sabtu Ahad yang lepas, aku sempat pergi ke Shah Alam untuk feeding budak- budak kat area Stor 4, Glenmarie.. Sebelum tu singgah la kat depan office encik Ajeeb jumpe budak ni...Dah seminggu lebih aku bagi budak ni makan.. Ada aku call MDDB untuk ambik budak ni put for adoption drive but takde response pulak. Hmm..aku tak pasti berapa umur budak ni tapi yg aku tau dia masih kecik. Ala- ala budak tadika gitu. Very playful. Bobtail type. Aku bagi nama Jojo.

Memang menjadi routine every weekend aku akan pergi feeding kat area- area sana sebab food court stor 4 tu tak bukak during weekends. Kesian anak- anak kat sane.. Kelaparan..Harap- harap kalau aku tak ada nak bagi dorang makan, adalah insan lain (owner gerai- gerai makan atau abang- abang despatch Citylink, budak- budak Initial) yang akan bagi dorang makan..

Hari ni aku belum pegi lagi ke sana.Mungkin sekejap lagi on the way untuk hadiri funeral seorang relative aku. InsyaAllah..

Budak- budak bulu sekalian!! Tunggu Ami datang okeh! ^_^



Till the next update~

Have a pleasant day ahead all..

Mya Meow Amy

4 comments:

Rosmawati Yusof said...

Terima kasih Ami. mudah2an Ami sekeluarga sentiasa dibawah rahmatNya..

GtHans said...

Syukur Ami slalu bg korg makan..:)

m4rilyn said...

Ami,esok hantar tulang barang sketul dua puluh ye :P

alhamdulillah ada gak rezeki dorang :)

Anonymous said...

Kak Kim,
InsyaAllah...Amin Yarabbal Alamin..

Kakak,
Syukur Alhamdulillah... :) rezeki yang patut dikongsi :P

Marie,
Haaaa....tulang barang seketul ke dua puluh ketul?? mane satu ni aunty Marie?? ekekekekke :P

Mya