Friday, March 9, 2012

«º!¦[] Daun Pisang []¦!º»

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Teman- Teman,

Ape khabar semua? Harap- harap sihat hendaknye..Idea nak mengarang tak datang- datang..So aku tepek kan aje gambar nan sekeping ni untuk tatapan korang... Nanti ada masa boleh tepek lagi..


Ekceli tilam tu aku angkat sebab nak vacum and sembur ubat kat tempat tidur kanak- kanak ribena ni.
Ni [ O.Y.E.N ] Dah membesar bagai johan dah (sebab Ami bagi minum HoHoHorlicks hari- hari) :P
Lemak kat perut pun dah same macam lemak Ami beliau dah...hihih


Till the next updates

Mya Meow Amy

8 comments:

m4rilyn said...

hi Oyen. leh kenal tak?

Anonymous said...

Hi aunty Marie..kalau nak kenal kene la bagi adiah sebagai tanda perkenalan :P hihi

Yang Benar,
Oyen

Rosmawati Yusof said...

Pewot tu pakai benkung,erk..

MamaBetty said...

Oyen, kalau rasa nak lari umah, sila lari umah mamabetty yea...sini ada tilam, 2 bijik lagi..hukhuk

GtHans said...

wah! Horlick tu..bestnyaaa

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Kak Kim,
Perut sape kak? perut Ami ke perut Oyen? hikhik

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Mama Betty,
Baiklah..kalau Oyen nak lari nanti oyen sms mamabetty ye.tapikan..macam lepas la kite nak lari.rumah Ami sukuriti ramai la..sob sob

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Kakak,
sedap kan? nak ke? meh la dtg rumah :P