Wednesday, April 25, 2012

[[...Wordless Wednesday...]]

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Teman- Teman....




Have a pleasant day ahead! :)

Mya Meow Amy..

8 comments:

m4rilyn said...

sniff2 kat mana tuuuuuu?

meowwmania said...

bagus anak-anak ami nih...rajin membaca pasti berjaya :D

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Mama Marie,
Sniff2 kat tempat wetfood..walhal baru je lepas bedal wetfood sorang satu tin.. :P

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Mummy Lin,
Ahahahaha...kan...kami memang rajin..rajin memunggah je..tang membaca tu kurang tepat lah mummy.. :P

GtHans said...

sekor lagi mana? tak cukup geng tu..

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Tatak,
Kite ade kat atas pangku ami kite..ehehe

Yang Benar,
Dadabu

deaf-angel said...

kat singapore lepas baru satu kes mahkamah.
ada makcik ni punye kucing, dah kena simbah ngan kerosene ke hapa ntah, lepas tu kena set on fire.

Senang je, makcik terus telepon polis.
Kucing tak mati la, tapi abis la bulu2 dia kat berapa bahagian, dan ada luka2 kot.
Orang yang set fire tu kena saman brapa ribu, kena ganti rugi bayar kos, dan gambo masuk suratkhabar.

Aku rasa zaman modern ni alrite jugak , binatang pun dapat belaan dari tuan hakim dan undang2.

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Deaf-Angel,
Itu baru adil kan?? Biantang mana ada akal nak berfikir mcm manusia...so why must kita as human being nak seksa sorang yg takde buat apa slah pon kat kita?whatever it is, still we will be returned back to our creator.. :) thanks for dropping by bro!