Monday, September 10, 2012

[[..Untitled..]]

This is my prayer to The Most Merciful - Allah

Strike at the root of penury in my heart. Give me the strength lightly to bear my joys and sorrows. Give me the strength to make my love fruitful in service. Give me the strength never to disown the poor or bend my knees before insolent might. Give me the strength to raise my mind high above daily trifles. 

And give me the strength to surrender my strength to thy will with love. 

Because i am just no longer able to bear this burden anymore.. 


Amin Ya Rabbal Alamin...

6 comments:

ery D cat said...

pelan-pelan yer kawan...:)

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Ery: tengah pelan2 la ni.. tq ;)

deaf-angel said...

ok la kat sini pun aku cerita jugak la,
kawan aku kakak dia ngan stage 4 cancer tau, kira dah balik rumah la dari hospital.
So tengah derita tanggung sakit la kan, so kawan aku gi kat kakak dia suruh selawat banyak2.
kawan aku cakap " selawat banyak2, semoga nanti Nabi tolong ".

So memang ni apply kat our daily life, selawat banyak2, lagi2 kalo ada problem.
Mudah2an Nabi nanti tolong la sampaikan kat Allah.

( Sorry eh, aku ni geng tak betul,bukan orang2 geng baik, tapi aku rasa apa aku type kat atas ni tak salah ).

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Deaf-Angel: thanks bro.. insyaAllah akan aku praktikkan apa yg ko ckp tu.. tak salah berkongsi benda2 elok ni.. btw, thanks again and thanks for dropping by :)

m4rilyn said...

zikir..selawat. paling2 buat masa drive :)

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI