Tuesday, June 5, 2012

[[..Jiwa Kacau..]]

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Tak tau nak mengadu dan bertanya pada siapa. Pada laman sosial Facebook? Nanti dikatanya orang yang aku ini sentimental sahaja. Apa yang aku nak katakan ialah, aku rindukan dia. Dan persoalannya, salahkah jika aku merinduinya? Ya benar, dia adalah masa lampau aku. Pernah hadir dalam hidup aku suatu ketika dulu, tapi adakah caranya yang dapat membantu aku untuk memadam rasa ini? Semoga tuhan tetapkan imanku. Amin..

Mode: Jiwa Kacau

11 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Siapa kah yg dirindui oleh Mama Mya ??? errrr teeettt !

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

IbuKm,
Adelah....seseorang yg pernah menghuni hati ni.. Tett!! Btw, Ami Mya..bukan mama :P

ery D cat said...

errr ingat kungpu panda je yg jiwa kacau...papaya girl pun? urm..ni pndpt aku je lah...kdg2 kta org tua2 kalau kt ingat kat smone tu dia pun teringat kat kita...xslh rsnya teringat kenangan2 manis dolu2..asalkan jgn lupa diri kita...mmg kita xleh putar balik ms hnya leh ingat kngn tu..eh...kngn tu hnya ada antara kita dan dia je tau...xpe ingatlah..xslh aku pun kdg2 gtu gak..pastu doa baik2 shj ngn sm1 tu hihihi...

Misz Pinkie Winkie said...

tak salah nk rindu-rinduan kan...mana tau dia akan menghuni balik hati kamu..
ehem..ehem..

m4rilyn said...

rindu rinduan jadi kenangan

rindu kat tite te?

tak salah rasanya kalau sekadar merindu :)

deaf-angel said...

tadi aku tengok CSI. ko dah tengok kot episode dia pasal kucing tu.

ok pakcik ngan makcik ni duk pindah rumah ni pasal dorang kena paksa keluar rumah lama.
So mati dua2. Satu dalam bilik air, satu kat hall. So biasa la polis cek sana cek sini, macam2 teori la, kena bunuh la whatever la.. Dorang ada dua pet tau, kucing ngan parrot.
tapi teori semua tak kena la gitu, sampai dorang dapat solution dia ialah...
makcik kat dapo ngan potong kacang panjang gitu nak buat brekpes pakcik gi keja. Pakcik mandi shower siap parrot tu kat atas bahu dia. Kucing tu memang geram ngan parrot so dia pun stunt kat parrot tu, so pakcik tergelincir kan terhentak kepala mati. So parrot tu panik so parrot lari kat arah makcik so dia cakar kepala makcik so makcik pun lari kebelakangan jatuh atas meja kaca dah tu tercocok pisau dia ngah pegang dari tadi. Then parrot tu lak dah diajar tekan 911, and buat suara makcik tu help help.

So be careful of the cats hehehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

oopps, cowi Ami Mya ! :)

meowwmania said...

teringat tu maybe sbb seseorg tu pon ingat kat ko tu tapi takpe ilek ilek jer...yg penting hargai apa yg ko ada skrg okeh ;)

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Ery: tulah....rasanya begitulah... mayeb die pun tgh ingat aku aku jugak...and aku ekceli rindukan dia.. :) thanks babe.. :)

Misz Pinkie Winkie Lin,
nak menghuni balik?? err err err... macam tak kene je stetmen awak tu.. :P

Mama Marie,
Haish! mane tau ni kite rindu kat die? ekekeke... tulah babe, rindu rinduan jadi kenangan...
mode: angau

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Angel,
Hebat sungguh imaginasi ko kan? muakakakaka...nama pon drama...eh tapikan..berlaku ke benda macam tu di alam realiti?

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Meow Mania,
Hamboi...keras bunyi ayat ko weyh..ekekekek... berdesup! tapi takpelah...betul kata ko, kene hargai apa yg ada depan mata sekarang ni.. :)