Thursday, May 24, 2012

[[... Musim Sejuk ...]]





Assalamualaikum dan salam sejahtera teman- teman,

Maaf lah dan lama tak apdet blog... Al-maklumlah..nak memerah keringat membanting tulang nak mengarang.. Lainlah kakak GT Hans kita tu.. Ada saja idea nya.. Korang layan ajelah yeh.. 









Hahahaha.. Macam macam kerenah!

Till the next updates, have a pleasant day ahead!!

Mya Meow Amy
^_^

11 comments:

ery D cat said...

tomei coco...:P

m4rilyn said...

dorang sorok ape tu? hamboiiiii kemain lagik ye

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Ery: Metaceh maktok :)

Mama Marie: sorok cicak hidup..ahahah..mmg tak la aku nak duduk situ dah..suruh encik A buangkan..elerjik dgn cicak :P

deaf-angel said...

lawak la.

Ko tahu, dalam banyak2 kucing komik, feberet paling best dalam sejarah universe bagi aku ialah Bucky Katt dari Get Fuzzy.

Paling giler, tak senonoh, tamak, pentingkan diri sendiri, berangan, syok sendiri, suka bully, kira paling happening dan paling carik pasal la punye kucing

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Deaf-Angel: wah....tu mmg cerita komik lama tuh..silap2 zaman kite kecik2 dulu...hahahaha.. terbaek bro! rindu dgn cerita senandung malam..mane ye abg kite sorang tu? any idea bro?

Rosmawati Yusof said...

Amboi2 korang... main sorok2, yer...

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

hahah keje sekolah kompom x siap lagi tu sbb esok x sekolah...heheh

MamaBetty said...

fav dialog aku
"Dasar wanita lambat!" hakhakahakhak..

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Aunty Kim,
Kite sorok makanan utk musim sejuk nanti.. pakcik semut yang suruh :P

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Aunty Julie,
Dah siap dah sbb ami tite kate, kalau tak siapkan tak blh kuar main2.. :P

Yang benar,
Dadabu aka Kakabu

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Mama Betty,
Ahahaha...wanita kan selalu dikatakan lambat..tak tau lelaki lagi lambat :P eheh