Thursday, February 23, 2012

[[...Anak Angkat...]]

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Teman- teman,

Dah lame aku tak apdet entry....Kering idea and takde mood (orang kate nak mengarang kene ade mood)
Masuk pon sebab nak jalan- jalan kat blog kawan- kawan blogger tegar..
(paham- paham la sesiapa yang berkenaan ye) :P

Ni nak cerita sikit..sikit jer.. lately ni banyak pulak anak- anak bulu singgah kat rumah aku untuk bermalam dan makan..Dah macam hotel pulak.. Pakej menarik ditawarkan, pecutian 3 hari 2 malam, makan free, tempat tidur pulak dapat katil king size (untuk kucing je yeh). Selepas kehadiran Bobo (nama yang diberikan oleh Encik Ajeeb), makin bertambah populasi kat hotel singgah aku ni.

Di antaranya ni la die budak nye..

Please welcome... [ T.A.B.B.Y ]


Macam rupe Coco aku tau...tapi version lain la..Coco gagah sikit dari Tabby..hihi..

Till the next update~

Mya Meoww....

10 comments:

*Vivilicious* said...

mmg tabby la sgt! welcome!!

*Vivilicious* said...

mmg tabby la sgt! welcome!!

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

hikhik...thanks V :)

m4rilyn said...

hello Tabby

GtHans said...

slmt dtg Tabby..ensemnya kamu..tapi ensem lagi mamat bola kat sini..ahaha ;p

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Aunty Marie,
Tabby says hello too..

Tatak GTHans,
Thank you...haha...yelah..abg Potek2 hensem :P

Chika said...

Hi tabby... Nama kite chika. Sape bg address hotel ni?

Anonymous said...

Chika,
Ahahhaha....Bobo kot bagi..

deaf-angel said...

aku baca sokkabar nari pasal dorang pasang perangkap untuk tangkap wild boar gitu kat hutan, secara haram punye.
So yang kena anjing dan binatang lain.
Kesian nye, ada anjing2 ke binatang lain, dorang dah tak tahan siksa tersepit, dorang boleh siap2 gigit kat tempat kena tu.
Dah macam cerita SAW untuk selamatkan diri.
Tapi lepas tu tak lama lepas lepaskan diri dorang akan mati pasal kecederaan, dah tertinggal tangan ke kaki ke.

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Deaf-Angel,
Sad to hear that...kite dah cuba sedaya upaya untuk selamatkan dorang ni tapi tulah..masih banyak lagi manusia yang berhati iblis! ROT them in HELL!